Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dyna Blasta FC Lgoczanka
Normal Tactiek TA4
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Rajzer probeert de bal aan de voet te houden. Atanasiu kopt de bal weg. Bossis rent richting de bal. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Daar is Bęś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossis geeft de bal voor. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski schiet op doel. Kula probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

6e minuut.
Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski speelt de bal door. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:1

7e minuut.
Węgrzynowski is nu in balbezit. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis is nu in balbezit. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Węgrzynowski passt de bal zonder na te denken. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis geeft een lange en hoge pass. Rajzer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:2

12e minuut.
Rajzer verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusiak rent richting de bal. Rajzer rent richting de bal. Rajzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:3

17e minuut.
Franczyk onderschept slim de pass. Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel. Kula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:4

20e minuut.
Franczyk geeft een lange en hoge pass. Citko heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gardas heeft problemen om de bal te vangen. Bossis rent richting de bal. Bossis passt de bal in één keer door. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Rajzer de bal. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski passt de bal in één keer door. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:5

24e minuut.
Węgrzynowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bossis de bal. Bossis probeert naar een medespeler te passen. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Atanasiu passt de bal met de wreef. Węgrzynowski geeft de bal voor. Rajzer rent richting de bal. Rajzer schiet op doel. Kula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:6

31e minuut.
Atanasiu onderschept slim de pass. Atanasiu geeft een hoge lob. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Przyłuski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski passt de bal met de wreef. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis geeft een hoge lob. Rajzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rajzer rent richting de bal. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:7

43e minuut.
Şuşoi probeert naar een medespeler te passen. Rajzer is nu in balbezit. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski geeft een lange en hoge pass. Rajzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dyna Blasta 81%, FC Lgoczanka 19%.
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:8

50e minuut.
Citko geeft de bal voor. Inworp. Atanasiu met een snelle inworp. Węgrzynowski geeft de bal voor. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bęś neemt de hoekschop. Gardas heeft problemen om de bal te vangen. Bossis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:9

54e minuut.
Przyłuski passt de bal in één keer door. Bossis met een sublieme pass. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. Kula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:10

59e minuut.
Gutarowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piroska komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bossis geeft een hoge lob. Daar is Citko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratyński rent richting de bal. Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:11

64e minuut.
Kula probeert naar een medespeler te passen. Franczyk kopt de bal weg. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Kula probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Marcinowski kopt de bal weg. Franczyk rent richting de bal. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Rajzer heeft problemen om de bal te vangen. Rajzer schiet op doel. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:12

66e minuut.
Bogusławski is nu in balbezit. Bogusławski passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Hanusiak de bal onder controle te krijgen. Rajzer rent richting de bal. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Piroska bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk geeft de bal voor. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:13

73e minuut.
Calderón met een harde bal richting middenveld. Węgrzynowski kopt de bal weg. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:14

74e minuut.
Bęś met de inworp. Hanusiak rent richting de bal. Franczyk onderschept slim de pass. Franczyk geeft een hoge lob. Rajzer krijgt zijn hoofd ertegen. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Węgrzynowski passt de bal met de wreef. Bossis rent richting de bal. Bossis passt de bal zonder na te denken. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:15

79e minuut.
Atanasiu speelt de bal door. Franczyk rent richting de bal. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Şuşoi met een snelle inworp. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Marcinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer passt de bal zonder na te denken. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:16

88e minuut.
Rajzer passt de bal in één keer door. Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Bęś rent richting de bal. Bęś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dyna Blasta 82%, FC Lgoczanka 18%.
Dyna Blasta - FC Lgoczanka 0:17