Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lgoczanka MahakalaPL
TA4 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 20.4
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radosz de bal. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Franczyk onderschept slim de pass. Franczyk passt de bal met de wreef. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 1:0

5e minuut.
Franczyk rent richting de bal. Franczyk passt de bal in één keer door. Gutarowski met een sublieme pass. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rajzer is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Gutarowski de bal. Cyrzan is nu in balbezit. Gutarowski onderschept slim de pass. Gutarowski speelt de bal door. Rajzer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 2:0

15e minuut.
Gutarowski met een sublieme pass. Rajzer rent richting de bal. Rajzer passt de bal in één keer door. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi geeft de bal voor. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Piroska rent richting de bal. Piroska geeft een hoge lob. Daar is Sołdecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gutarowski probeert naar een medespeler te passen. Radosz heeft problemen om de bal te vangen. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. Baszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 3:0

20e minuut.
Chorzeszcz rent richting de bal. Chorzeszcz passt de bal met de wreef. Mach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski probeert naar een medespeler te passen. Rajzer heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 4:0

29e minuut.
Baszkowski trapt de bal weg van het doel. Franczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Rajzer de bal. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Baszkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Franczyk rent richting de bal. Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Gutarowski rent richting de bal. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Radosz is nu in balbezit. Radosz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpacz met de inworp. Franczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Mach de bal. Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski met een sublieme pass. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Baszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bęś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sołdecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biegański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis verovert de bal door een tackle van achteren. Bossis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Şuşoi geeft de bal voor. Rajzer kopt de bal weg. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel. Baszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 5:0

44e minuut.
Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski geeft een lange en hoge pass. Sołdecki heeft problemen om de bal te vangen. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ... Baszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sołdecki heeft problemen om de bal te vangen. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karpacz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Radosz ... Strafschop! Karpacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rajzer neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 22%, MahakalaPL 78%.
FC Lgoczanka - MahakalaPL 6:0

51e minuut.
Dumiok rent richting de bal. Dumiok geeft een hoge lob. Bossis rent richting de bal. Bossis geeft de bal voor. Baszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Franczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Radosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer rent richting de bal. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bossis kopt de bal weg. Gutarowski probeert naar een medespeler te passen. Radosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer onderschept slim de pass. Rajzer schiet op doel. Baszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Piroska geeft een hoge lob. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk passt de bal met de wreef. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 7:0

60e minuut.
Franczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Gutarowski de bal. Gutarowski passt de bal in één keer door. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. Baszkowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 8:0

62e minuut.
Pastuszka rent richting de bal. Franczyk onderschept slim de pass. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. Baszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 9:0

65e minuut.
Radosz passt de bal in één keer door. Bossis is nu in balbezit. Bossis passt de bal in één keer door. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dumiok geeft een lange en hoge pass. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis passt de bal zonder na te denken. Rajzer rent richting de bal. Rajzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Baszkowski trapt de bal weg van het doel. Franczyk rent richting de bal. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gutarowski passt de bal zonder na te denken. Dumiok rent richting de bal. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 10:0

74e minuut.
Bossis passt de bal zonder na te denken. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rajzer de bal. Rajzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bossis geeft een lange en hoge pass. Sołdecki heeft problemen om de bal te vangen. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap. Baszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - MahakalaPL 11:0

77e minuut.
Pastuszka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dumiok de bal. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Baszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Franczyk rent richting de bal. Franczyk passt de bal met de wreef. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rajzer onderschept slim de pass. Rajzer passt de bal in één keer door. Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mach geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpacz met de inworp. Daar is Franczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś probeert naar een medespeler te passen. Gutarowski met een sublieme pass. Rajzer rent richting de bal. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Piroska met een sublieme pass. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer passt de bal met de wreef. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 16%, MahakalaPL 84%.
FC Lgoczanka - MahakalaPL 11:0