Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Serce Łodzi Bene Natus
352 Tactiek Off 4123
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.6 gemiddelde waardering 36.1
adequate Schieten good
poor Passen adequate
average Verdedigen poor


4e minuut.
Alvær rent richting de bal. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alvær de bal onder controle te krijgen. Hoksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Serce Łodzi - Bene Natus 0:1

8e minuut.
Tomicki met een sublieme pass. Rusinov rent richting de bal. Rusinov met een sublieme pass. Calandri rent richting de bal. Calandri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Calandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kłodawski de bal. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Szerfen geeft een lange en hoge pass. Alvær kopt de bal weg. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Serce Łodzi - Bene Natus 0:2

12e minuut.
Bobeş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szerfen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłodawski rent richting de bal. Kłodawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Smoktunowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bobeş de bal. Szerfen begaat een overtreding. Szerfen krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Żołopa is nu in balbezit. Rusinov rent richting de bal. Żołopa is nu in balbezit. Żołopa draait met de bal, schiet en ... Corbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Quiroga geeft een lange en hoge pass. Alvær is nu in balbezit. Alvær passt de bal in één keer door. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Serce Łodzi - Bene Natus 0:3

31e minuut.
Tomicki is nu in balbezit. Szerfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski schiet op doel. Hoksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Serce Łodzi - Bene Natus 0:4

42e minuut.
Inworp. Szerfen met de inworp. Sidorowski rent richting de bal. Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ratyński kopt de bal weg. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoktunowicz begaat een overtreding. Sidorowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sidorowski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Serce Łodzi - Bene Natus 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Serce Łodzi 54%, Bene Natus 46%.
Widzew Serce Łodzi - Bene Natus 0:5

46e minuut.
Carreirinha komt het veld opgelopen. Borsotti komt het veld opgelopen. Belgiovine komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Szamotulski geeft de bal voor. Carreirinha is nu in balbezit. Carreirinha geeft een hoge lob. Alvær rent richting de bal. Alvær draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Socol rent richting de bal. Socol geeft een lange en hoge pass. Szamotulski heeft problemen om de bal te vangen. Tomicki rent richting de bal. Tomicki geeft een lange en hoge pass. Corbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żołopa rent richting de bal. Żołopa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Serce Łodzi - Bene Natus 1:5

70e minuut.
Inworp. Ratyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomicki rent richting de bal. Alvær verovert de bal door een tackle van achteren. Alvær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Serce Łodzi - Bene Natus 1:6

87e minuut.
Borsotti speelt de bal door. Belgiovine is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smoktunowicz. Belgiovine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szerfen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Serce Łodzi - Bene Natus 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Serce Łodzi 42%, Bene Natus 58%.
Widzew Serce Łodzi - Bene Natus 1:7