Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałtyk 1930 Gdynia VVVV
424 sks Tactiek 2
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdan met een sublieme pass. Romo met een sublieme pass. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev passt de bal zonder na te denken. Sellimi rent richting de bal. Sellimi schiet op doel. Ziutek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - VVVV 1:0

18e minuut.
Romo passt de bal zonder na te denken. Sellimi rent richting de bal. Romashev is nu in balbezit. Romashev draait met de bal, schiet en ... Ziutek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - VVVV 2:0

20e minuut.
Romo is nu in balbezit. Romo met een sublieme pass. Sellimi rent richting de bal. Sellimi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - VVVV 3:0

32e minuut.
Ergili speelt de bal door. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev passt de bal zonder na te denken. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Ziutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Galchev kopt de bal weg. Valínský rent richting de bal. Gigoshvili begaat een overtreding. Valínský wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi passt de bal in één keer door. Romashev rent richting de bal. Romashev schiet op doel. Ziutek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

43e minuut.
Inotlewski met een sublieme pass. Špirnák geeft een hoge lob. Sellimi rent richting de bal. Sellimi schiet op doel. Ziutek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - VVVV 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 38%, VVVV 62%.
Bałtyk 1930 Gdynia - VVVV 4:0

47e minuut.
Romo kopt de bal weg. Sellimi heeft problemen om de bal te vangen. Žeravica verovert de bal door een tackle van achteren. Romashev verovert de bal door een tackle van achteren. Romashev draait met de bal, schiet en ... Ziutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - VVVV 5:0

49e minuut.
Ergili rent richting de bal. Ergili geeft de bal voor. Žeravica heeft problemen om de bal te vangen. Sellimi rent richting de bal. Sellimi schiet op doel. Ziutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Maruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruszewski geeft een lange en hoge pass. Kalociński onderschept slim de pass. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Špirnák verovert de bal door een tackle van achteren. Špirnák speelt de bal door. Ergili bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev geeft een lange en hoge pass. Sellimi krijgt zijn hoofd ertegen. Ziutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - VVVV 6:0

59e minuut.
Galchev is nu in balbezit. Inotlewski heeft problemen om de bal te vangen. Inotlewski probeert naar een medespeler te passen. Valínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Valínský schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Wilczak is nu in balbezit. Wilczak geeft een hoge lob. Inotlewski kopt de bal weg. Valínský is nu in balbezit. Valínský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Maruszewski onderschept slim de pass. Inworp. Wilczak met een snelle inworp. Valínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Valínský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Romo met een sublieme pass. Sellimi rent richting de bal. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev schiet op doel. Ziutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - VVVV 7:0

68e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Valínský onderschept slim de pass. Valínský passt de bal met de wreef. Galchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ślusarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ślusarczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ślusarczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Gigoshvili speelt de bal door. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Romashev de bal. Romashev schiet op doel. Ziutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Romashev is nu in balbezit. Romashev passt de bal met de wreef. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi schiet op doel. Ziutek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - VVVV 8:0

83e minuut.
Dziełakowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gigoshvili de bal. Gigoshvili speelt de bal door. Romashev is nu in balbezit. Romashev draait met de bal, schiet en ... Ziutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ziutek met een sublieme pass. Valínský kopt de bal weg. Inotlewski probeert naar een medespeler te passen. Galchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 40%, VVVV 60%.
Bałtyk 1930 Gdynia - VVVV 8:0