Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Amarena Wadowice RDK Szewnica
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 30.2
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Kłodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski is nu in balbezit. Kłodkowski rent richting de bal. Butrymski is nu in balbezit. Butrymski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessel probeert naar een medespeler te passen. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - RDK Szewnica 0:1

14e minuut.
Bączyk rent richting de bal. Chojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chojnowski passt de bal zonder na te denken. Pokorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorny draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chojnowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kłodkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Amarena Wadowice - RDK Szewnica 1:1

20e minuut.
Goniewicz onderschept slim de pass. Butrymski rent richting de bal. Butrymski passt de bal in één keer door. Pokorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorny schiet op doel. Mielcioiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Zacharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharski passt de bal zonder na te denken. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Malik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - RDK Szewnica 1:2

35e minuut.
Kuler is nu in balbezit. Kuler speelt de bal door. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Wałęsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler geeft de bal voor. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wessel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wessel haalt uit met een fantastische trap. Malik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - RDK Szewnica 1:3

43e minuut.
Gędziak is nu in balbezit. Brzeszczyński onderschept slim de pass. Brzeszczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mierkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Chojnowski rent richting de bal. Chojnowski passt de bal zonder na te denken. Goniewicz rent richting de bal. Goniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - RDK Szewnica 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Amarena Wadowice 62%, RDK Szewnica 38%.
KS Amarena Wadowice - RDK Szewnica 2:3

49e minuut.
Wessel kopt de bal weg. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz passt de bal in één keer door. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Sznurowadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Goniewicz onderschept slim de pass. Goniewicz geeft een hoge lob. Daar is Mierkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Brzeszczyński geeft de bal voor. Zacharski geeft een lange en hoge pass. Kłodkowski kopt de bal weg. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Goniewicz met een snelle inworp. Butrymski geeft een hoge lob. Chojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnowski haalt uit met een fantastische trap. Bzdak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wessel passt de bal in één keer door. Sznurowadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznurowadło speelt de bal door. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sznurowadło rent richting de bal. Sznurowadło passt de bal zonder na te denken. Wessel is nu in balbezit. Kuler rent richting de bal. Kuler geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Amarena Wadowice 66%, RDK Szewnica 34%.
KS Amarena Wadowice - RDK Szewnica 2:3