Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Kartacze Flota Świnoujście
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Bacusiewicz rent richting de bal. Zajączkowski geeft de bal voor. Goździejewski is nu in balbezit. Soczewka verovert de bal door een tackle van achteren. Soczewka schiet op doel. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bacusiewicz onderschept slim de pass. Krużycki is nu in balbezit. Bacusiewicz is nu in balbezit. Krużycki onderschept slim de pass. Krużycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Kartacze - Flota Świnoujście 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Kartacze 52%, Flota Świnoujście 48%.
Czarne Kartacze - Flota Świnoujście 1:0

58e minuut.
Starzewski rent richting de bal. Zajączkowski onderschept slim de pass. Zajączkowski passt de bal met de wreef. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Kartacze - Flota Świnoujście 2:0

64e minuut.
Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzewski onderschept slim de pass. Starzewski met een sublieme pass. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Krużycki geeft de bal voor. Sudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wietrzny krijgt een gele kaart. Sudrowicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sudrowicz kan niet meer verder spelen. Baszak komt het veld opgelopen. Krużycki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Kartacze 51%, Flota Świnoujście 49%.
Czarne Kartacze - Flota Świnoujście 2:0