Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RDK Szewnica Pędzące Marchewki
433 Tactiek 352-2
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.3 gemiddelde waardering 27.6
average Schieten adequate
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Mielcioiu met een harde bal richting middenveld. Bagaziński rent richting de bal. Wessel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wessel krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznurowadło verovert de bal door een tackle van achteren. Sznurowadło geeft een hoge lob. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel. Łuczywek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Zdrojewski passt de bal met de wreef. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła passt de bal met de wreef. Bajzert heeft problemen om de bal te vangen. Bajzert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wessel passt de bal zonder na te denken. Szatański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatański passt de bal met de wreef. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kłodkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mierkiewicz de bal. Bączyk speelt de bal door. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - Pędzące Marchewki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDK Szewnica 58%, Pędzące Marchewki 42%.
RDK Szewnica - Pędzące Marchewki 1:0

50e minuut.
Wessel probeert naar een medespeler te passen. Codrescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opyd. Opyd krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Łuczywek met een sublieme pass. Grzmot probeert naar een medespeler te passen. Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz schiet op doel. Łuczywek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - Pędzące Marchewki 2:0

60e minuut.
Kłodkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grochal met de inworp. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Bagaziński de bal onder controle te krijgen. Wessel rent richting de bal. Wessel passt de bal in één keer door. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kuler geeft een hoge lob. Opyd heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Łuczywek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - Pędzące Marchewki 3:0

71e minuut.
Codrescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wessel de bal. Wessel passt de bal zonder na te denken. Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Sznurowadło de bal. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sznurowadło. Sznurowadło krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu speelt de bal door. Wessel is nu in balbezit. Wessel schiet op doel. Łuczywek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mierkiewicz passt de bal met de wreef. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Łuczywek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - Pędzące Marchewki 4:0

89e minuut.
Sznurowadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznurowadło passt de bal met de wreef. Wessel geeft een hoge lob. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDK Szewnica 54%, Pędzące Marchewki 46%.
RDK Szewnica - Pędzące Marchewki 4:0