Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałtyk 1930 Gdynia Flota Świnoujście
424 sks Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Romashev geeft een hoge lob. Chwiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones verovert de bal door een tackle van achteren. Stones haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Starzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigoshvili onderschept slim de pass. Gigoshvili speelt de bal door. Romashev rent richting de bal. Romashev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 1:0

12e minuut.
Špirnák speelt de bal door. Ergili met een sublieme pass. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev rent richting de bal. Romashev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 2:0

14e minuut.
Lewandowski onderschept slim de pass. Lewandowski probeert naar een medespeler te passen. Romashev probeert naar een medespeler te passen. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 3:0

17e minuut.
Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev passt de bal met de wreef. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones haalt uit met een fantastische trap. Goździejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ergili geeft de bal voor. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski onderschept slim de pass. Stones onderschept slim de pass. Stones draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 4:0

21e minuut.
Ergili passt de bal in één keer door. Stones is nu in balbezit. Romashev rent richting de bal. Romashev schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Romashev probeert de bal met de borst te controleren. Romashev passt de bal met de wreef. Stones rent richting de bal. Stones schiet op doel. Chwiej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 5:0

31e minuut.
Bacusiewicz passt de bal met de wreef. Ergili speelt de bal door. Stones rent richting de bal. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Romashev de bal. Romashev haalt uit met een fantastische trap. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 6:0

35e minuut.
Klaja met een sublieme pass. Gigoshvili is nu in balbezit. Gigoshvili passt de bal zonder na te denken. Stones is nu in balbezit. Stones schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Romashev is nu in balbezit. Stones is nu in balbezit. Romashev is nu in balbezit. Romashev draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 7:0

44e minuut.
Špirnák kopt de bal weg. Stones rent richting de bal. Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Romashev is nu in balbezit. Romashev draait met de bal, schiet en ... Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gnat probeert naar een medespeler te passen. Špirnák kopt de bal weg. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev is nu in balbezit. Romashev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 22%, Flota Świnoujście 78%.
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 7:0

46e minuut.
Romashev rent richting de bal. Romashev passt de bal met de wreef. Romo probeert naar een medespeler te passen. Romashev rent richting de bal. Romashev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bacusiewicz rent richting de bal. Ergili onderschept slim de pass. Ergili speelt de bal door. Stones rent richting de bal. Stones haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 8:0

57e minuut.
Starzewski heeft problemen om de bal te vangen. Ergili rent richting de bal. Ergili passt de bal in één keer door. Romashev rent richting de bal. Romashev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chwiej trapt de bal weg. Gigoshvili rent richting de bal. Gigoshvili passt de bal in één keer door. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 9:0

61e minuut.
Daar is Wietrzny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo passt de bal met de wreef. Daar is Romashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romashev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Starzewski heeft problemen om de bal te vangen. Romashev is nu in balbezit. Romashev geeft een hoge lob. Ergili geeft de bal voor. Stones heeft problemen om de bal te vangen. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Goździejewski geeft een lange en hoge pass. Špirnák kopt de bal weg. Klaja heeft problemen om de bal te vangen. Romashev rent richting de bal. Romashev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ergili rent richting de bal. Ergili speelt de bal door. Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Špirnák de bal. Špirnák speelt de bal door. Stones rent richting de bal. Romashev heeft problemen om de bal te vangen. Romashev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Huegun Etxebarría is nu in balbezit. Huegun Etxebarría geeft de bal voor. Ergili speelt de bal door. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klaja met de inworp. Daar is Bacusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špirnák speelt de bal door. Romashev is nu in balbezit. Romashev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Špirnák verovert de bal door een tackle van achteren. Špirnák met een sublieme pass. Stones is nu in balbezit. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klaja is nu in balbezit. Ergili onderschept slim de pass. Ergili met een sublieme pass. Stones rent richting de bal. Stones schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ergili zal de hoekschop nemen. Stones rent richting de bal. Stones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 10:0

76e minuut.
Romo geeft een lange en hoge pass. Špirnák probeert naar een medespeler te passen. Stones is nu in balbezit. Stones haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Goździejewski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Bacusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romashev rent richting de bal. Romashev geeft een hoge lob. Stones rent richting de bal. Stones draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Špirnák probeert naar een medespeler te passen. Ergili probeert naar een medespeler te passen. Stones rent richting de bal. Stones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 18%, Flota Świnoujście 82%.
Bałtyk 1930 Gdynia - Flota Świnoujście 11:0