Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No Zarycz No Pędzące Marchewki
Normal Tactiek 352-2
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 26.5
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Miazga passt de bal met de wreef. Daar is Bajzert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzert geeft de bal voor. Dylewski rent richting de bal. Dylewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fetraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdrojewski probeert naar een medespeler te passen. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski probeert naar een medespeler te passen. Judycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Posłuszny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zyguła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zdrojewski probeert naar een medespeler te passen. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś begaat een overtreding. Bajzert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zdrojewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No Zarycz No - Pędzące Marchewki 0:1

29e minuut.
Fetraś rent richting de bal. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski passt de bal zonder na te denken. Bajzert rent richting de bal. Bajzert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No Zarycz No - Pędzące Marchewki 0:2

31e minuut.
Bajzert speelt de bal door. Dylewski rent richting de bal. Szmer onderschept slim de pass. Zdrojewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdrojewski haalt uit met een fantastische trap. Bromba bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fetraś rent richting de bal. Zdrojewski rent richting de bal. Zdrojewski probeert naar een medespeler te passen. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Leszek kopt de bal weg. Laszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybacki rent richting de bal. Rybacki schiet op doel. Łuczywek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Zarycz No 71%, Pędzące Marchewki 29%.
No Zarycz No - Pędzące Marchewki 0:2

55e minuut.
Palikot heeft problemen om de bal te vangen. Palikot met een sublieme pass. Rybacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bajzert onderschept slim de pass. Bajzert speelt de bal door. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski draait met de bal, schiet en ... Richter probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
No Zarycz No - Pędzące Marchewki 0:3

68e minuut.
Zdrojewski geeft een lange en hoge pass. Judycki rent richting de bal. Bajzert verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzert geeft een hoge lob. Dylewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bromba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
No Zarycz No - Pędzące Marchewki 0:4

85e minuut.
Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Judycki is nu in balbezit. Judycki passt de bal zonder na te denken. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No Zarycz No - Pędzące Marchewki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Zarycz No 59%, Pędzące Marchewki 41%.
No Zarycz No - Pędzące Marchewki 0:5