Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodziutkie Tygrysy KS Sieniawa
moja Tactiek 541
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 36.4
excellent Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz passt de bal met de wreef. Daar is Kroon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroon schiet op doel. Gacka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Balandin geeft een lange en hoge pass. Lisień rent richting de bal. Buendía onderschept slim de pass. Buendía geeft een lange en hoge pass. Kroon maakt een snoekduik en kopt de bal. Gacka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodziutkie Tygrysy - KS Sieniawa 1:0

13e minuut.
Soszyński passt de bal zonder na te denken. Kroon is nu in balbezit. Kroon passt de bal in één keer door. Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lisień met een snelle inworp. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin speelt de bal door. Portela rent richting de bal. Portela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gacka trapt de bal weg. Drăguţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Kroon de bal. Kroon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mojzesowicz passt de bal met de wreef. Kroon is nu in balbezit. Caramarin speelt de bal door. Portela is nu in balbezit. Portela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Młodziutkie Tygrysy - KS Sieniawa 1:1

33e minuut.
Buendía passt de bal met de wreef. Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Cisak rent richting de bal. Kroon verovert de bal door een tackle van achteren. Kroon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodziutkie Tygrysy - KS Sieniawa 2:1

40e minuut.
Gacka met een harde bal richting middenveld. Zátrok kopt de bal weg. Daar is Navas González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Gacka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navas González heeft problemen om de bal te vangen. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Dumitraşcu-Popescu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodziutkie Tygrysy 40%, KS Sieniawa 60%.
Młodziutkie Tygrysy - KS Sieniawa 2:1

57e minuut.
Diangana rent richting de bal. Diangana geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dankerlui de bal onder controle te krijgen. Kroon rent richting de bal. Kroon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Jarry probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mojzesowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojzesowicz geeft de bal voor. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ... Gacka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buendía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarry heeft problemen om de bal te vangen. Jarry geeft een hoge lob. Kroon springt en kopt de bal. Gacka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumitraşcu-Popescu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buendía neemt de hoekschop. Kroon krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Navas González probeert naar een medespeler te passen. Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Kroon is nu in balbezit. Kroon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodziutkie Tygrysy - KS Sieniawa 3:1

81e minuut.
Diangana passt de bal zonder na te denken. Balandin heeft problemen om de bal te vangen. Balandin geeft de bal voor. Mojzesowicz controleert de bal met de borst. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... Gacka bokst de bal weg.

82e minuut.
Jarry speelt de bal door. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kroon de bal. Kroon schiet op doel. Gacka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Navas González raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gowin komt het veld opgelopen. Gacka met een harde bal richting middenveld. Jarry kopt de bal weg. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... Gacka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon onderschept slim de pass. Kroon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodziutkie Tygrysy - KS Sieniawa 4:1

89e minuut.
Zátrok kopt de bal weg. Daar is Dumitraşcu-Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroon rent richting de bal. Kroon draait met de bal, schiet en ... Gacka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Młodziutkie Tygrysy - KS Sieniawa 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodziutkie Tygrysy 29%, KS Sieniawa 71%.
Młodziutkie Tygrysy - KS Sieniawa 5:1