Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędzące Marchewki DługiCH
352-2 Tactiek ch2
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 27.4
average Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


10e minuut.
Sobiechowski rent richting de bal. Colman is nu in balbezit. Colman probeert naar een medespeler te passen. Juśko is nu in balbezit. Juśko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Colman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński begaat een overtreding. Bagaziński krijgt een gele kaart. Colman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lawrie komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Juśko verovert de bal door een tackle van achteren. Szatański is nu in balbezit. Juśko verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrie rent richting de bal. Lawrie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Bajzert de bal. Sobiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiechowski geeft een hoge lob. Juśko is nu in balbezit. Juśko haalt uit met een fantastische trap. Łuczywek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Bagaziński de bal onder controle te krijgen. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie passt de bal zonder na te denken. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli geeft een lange en hoge pass. Lawrie rent richting de bal. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. Opyd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące Marchewki 63%, DługiCH 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pędzące Marchewki - DługiCH 0:0

55e minuut.
Bagaziński is nu in balbezit. Lawrie onderschept slim de pass. Juśko heeft problemen om de bal te vangen. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lendvai verovert de bal door een tackle van achteren. Lendvai geeft de bal voor. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Marchewki - DługiCH 0:1

58e minuut.
Leszek geeft de bal voor. Inworp. De Los Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juśko is nu in balbezit. Juśko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Omesh geeft een hoge lob. Opyd heeft problemen om de bal te vangen. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko schiet op doel. Łuczywek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Leszek met een sublieme pass. Omesh is nu in balbezit. Zdrojewski is nu in balbezit. Omesh verovert de bal door een tackle van achteren. Omesh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Kalinkevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinkevičius geeft een hoge lob. Klungelig pakt Juśko de bal. Juśko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Marchewki - DługiCH 0:2

83e minuut.
Sobiechowski speelt de bal door. Lawrie rent richting de bal. Lawrie passt de bal zonder na te denken. Juśko rent richting de bal. Juśko draait met de bal, schiet en ... Łuczywek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące Marchewki 59%, DługiCH 41%.
Pędzące Marchewki - DługiCH 0:2