Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Amarena Wadowice Bałtyk 1930 Gdynia
Normal Tactiek 424 sks
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Ergili geeft een hoge lob. Romo is nu in balbezit. Romo passt de bal in één keer door. Romashev rent richting de bal. Romashev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Stones is nu in balbezit. Stones draait met de bal, schiet en ... Gędziak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Malik met een harde bal richting middenveld. Gigoshvili kopt de bal weg. Klungelig pakt Gędziak de bal. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - Bałtyk 1930 Gdynia 0:1

12e minuut.
Malik trapt de bal weg van het doel. Špirnák kopt de bal weg. Stones heeft problemen om de bal te vangen. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zacharski geeft een hoge lob. Gigoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigoshvili geeft de bal voor. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev geeft een lange en hoge pass. Malik bokst de bal weg. Stones rent richting de bal. Stones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - Bałtyk 1930 Gdynia 0:2

17e minuut.
Špirnák probeert naar een medespeler te passen. Łapanka rent richting de bal. Ergili verovert de bal door een tackle van achteren. Ergili geeft een hoge lob. Stones springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Malik met een harde bal richting middenveld. Gigoshvili met een sublieme pass. Daar is Romashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gigoshvili speelt de bal door. Romashev is nu in balbezit. Romashev passt de bal zonder na te denken. Daar is Stones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stones haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gędziak de bal. Romashev is nu in balbezit. Romashev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zacharski met een harde bal richting middenveld. Gigoshvili kopt de bal weg. Gędziak heeft problemen om de bal te vangen. Stones is nu in balbezit. Stones draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łapanka. Stones raakt geblesseerd tijdens het duel. Špirnák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stones heeft problemen om de bal te vangen. Stones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - Bałtyk 1930 Gdynia 0:3

30e minuut.
Łapanka probeert naar een medespeler te passen. Redlewski is nu in balbezit. Stones onderschept slim de pass. Stones draait met de bal, schiet en ... Malik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Malik met een sublieme pass. Špirnák kopt de bal weg. Klungelig pakt Łapanka de bal. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bates probeert naar een medespeler te passen. Romo is nu in balbezit. Romo probeert naar een medespeler te passen. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Amarena Wadowice 85%, Bałtyk 1930 Gdynia 15%.
KS Amarena Wadowice - Bałtyk 1930 Gdynia 0:3

46e minuut.
Ergili passt de bal zonder na te denken. Špirnák speelt de bal door. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - Bałtyk 1930 Gdynia 0:4

49e minuut.
Doeltrap. Malik met een harde bal richting middenveld. Špirnák kopt de bal weg. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Romashev heeft problemen om de bal te vangen. Stones rent richting de bal. Romashev rent richting de bal. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Romashev is nu in balbezit. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev rent richting de bal. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Malik probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Gigoshvili de bal onder controle te krijgen. Śleszyński is nu in balbezit. Romashev onderschept slim de pass. Romashev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - Bałtyk 1930 Gdynia 0:5

70e minuut.
Łapanka is nu in balbezit. Łapanka probeert naar een medespeler te passen. Špirnák met een sublieme pass. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Zacharski is nu in balbezit. Zacharski passt de bal met de wreef. Romashev probeert naar een medespeler te passen. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - Bałtyk 1930 Gdynia 0:6

74e minuut.
Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev passt de bal in één keer door. Stones is nu in balbezit. Stones draait met de bal, schiet en ... Malik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - Bałtyk 1930 Gdynia 0:7

83e minuut.
Gigoshvili met een sublieme pass. Romo is nu in balbezit. Romo passt de bal zonder na te denken. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Ergili met een sublieme pass. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones verovert de bal door een tackle van achteren. Stones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Amarena Wadowice - Bałtyk 1930 Gdynia 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Amarena Wadowice 80%, Bałtyk 1930 Gdynia 20%.
KS Amarena Wadowice - Bałtyk 1930 Gdynia 0:8