Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0096
  • Stadion: VVVV Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6941
VVVV Małe Ziemniaki
2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 20.9
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Kartofel probeert naar een medespeler te passen. Ślusarczyk geeft een lange en hoge pass. Inotlewski kopt de bal weg. Galchev is nu in balbezit. Galchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pyda heeft problemen om de bal te vangen. Repka rent richting de bal. Gnat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gnat krijgt een gele kaart. Repka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Repka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valínský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zwarra. Zwarra krijgt een gele kaart. Valínský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kukulski wilt de vrije trap nemen. Kartofel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Repka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gadomski komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galchev is nu in balbezit. Galchev met een sublieme pass. Valínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Valínský schiet op doel. Kartofel bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Gadomski speelt de bal door. Dziełakowski speelt de bal door. Gadomski geeft een lange en hoge pass. Valínský is nu in balbezit. Valínský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wichorowski probeert de bal aan de voet te houden. Kukulski rent richting de bal. Kukulski met een sublieme pass. Inotlewski rent richting de bal. Inotlewski geeft de bal voor. Kartofel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Małe Ziemniaki 1:0

33e minuut.
Inotlewski heeft problemen om de bal te vangen. Inotlewski probeert naar een medespeler te passen. Valínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Valínský schiet op doel. Kartofel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Małe Ziemniaki 2:0

35e minuut.
Gintel geeft een hoge lob. Inworp. Dziełakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galchev rent richting de bal. Galchev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inotlewski rent richting de bal. Galchev rent richting de bal. Galchev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gintel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziełakowski zal de hoekschop nemen. Valínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Valínský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Małe Ziemniaki 3:0

37e minuut.
Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski passt de bal zonder na te denken. Valínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Valínský schiet op doel. Gintel probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inotlewski is nu in balbezit. Inotlewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Valínský de bal. Valínský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Małe Ziemniaki 4:0

42e minuut.
Dziełakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galchev geeft een hoge lob. Valínský rent richting de bal. Valínský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Galchev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Kartofel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVVV 30%, Małe Ziemniaki 70%.
VVVV - Małe Ziemniaki 4:0

47e minuut.
Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziełakowski onderschept slim de pass. Galchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zwarra speelt de bal door. Półchłopek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kukulski. Kukulski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Inotlewski onderschept slim de pass. Inotlewski speelt de bal door. Valínský rent richting de bal. Valínský draait met de bal, schiet en ... Kartofel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galchev schiet op doel. Kartofel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Małe Ziemniaki 5:0

62e minuut.
Kartofel trapt de bal weg. Gadomski kopt de bal weg. Inotlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galchev rent richting de bal. Galchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ślusarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarczyk met een sublieme pass. Galchev is nu in balbezit. Valínský rent richting de bal. Valínský haalt uit met een fantastische trap. Kartofel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Valínský bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Małe Ziemniaki 6:0

76e minuut.
Daar is Kukulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukulski geeft de bal voor. Dziełakowski geeft een hoge lob. Valínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Valínský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Galchev verovert de bal door een tackle van achteren. Galchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Małe Ziemniaki 7:0

83e minuut.
Klungelig pakt Galchev de bal. Inotlewski speelt de bal door. Valínský is nu in balbezit. Valínský haalt uit met een fantastische trap. Kartofel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Małe Ziemniaki 8:0

89e minuut.
Valínský passt de bal in één keer door. Galchev probeert de bal aan de voet te houden. Szalon bereikt de bal nog maar net als eerste. Galchev onderschept slim de pass. Galchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVVV 22%, Małe Ziemniaki 78%.
VVVV - Małe Ziemniaki 8:0