Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0097
  • Stadion: Ajaxx Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2892
Ajaxx Atletic Szczecin
Normal Tactiek 532
36% Balbezit 64%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


8e minuut.
Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla draait met de bal, schiet en ... Bajera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Atletic Szczecin 0:1

16e minuut.
Pavon kopt de bal weg. Klungelig pakt Tahirli de bal. İbrahimli rent richting de bal. Cirolla verovert de bal door een tackle van achteren. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hauptvogel geeft een lange en hoge pass. Pihelgas kopt de bal weg. Daar is Leão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Atletic Szczecin 0:2

23e minuut.
Pihelgas geeft de bal voor. Paszulewicz is nu in balbezit. Cirolla verovert de bal door een tackle van achteren. Cirolla draait met de bal, schiet en ... Bajera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Pihelgas probeert naar een medespeler te passen. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders passt de bal met de wreef. Tahirli geeft een hoge lob. Jastrzębiec kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Waterink geeft een hoge lob. Cirolla rent richting de bal. Dahm verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Atletic Szczecin 0:3

32e minuut.
Pavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas geeft een lange en hoge pass. Hauptvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauptvogel geeft de bal voor. Peixoto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hauptvogel is nu in balbezit. Hauptvogel passt de bal zonder na te denken. Tennokene rent richting de bal. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hauptvogel onderschept slim de pass. Hauptvogel speelt de bal door. Pihelgas probeert naar een medespeler te passen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxx 63%, Atletic Szczecin 37%.
Ajaxx - Atletic Szczecin 0:3

49e minuut.
Anders rent richting de bal. Anders geeft een lange en hoge pass. Cirolla kopt de bal weg. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Bajera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Waterink met een sublieme pass. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas geeft een hoge lob. Cirolla krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Pochwała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Atletic Szczecin 0:4

60e minuut.
İbrahimli controleert de bal met de borst. Tennokene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennokene passt de bal zonder na te denken. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Waterink kopt de bal weg. Daar is Paszulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla schiet op doel. Bajera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Atletic Szczecin 0:5

68e minuut.
Anders probeert naar een medespeler te passen. Hauptvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauptvogel geeft een lange en hoge pass. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Bajera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Bajera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Atletic Szczecin 0:6

72e minuut.
Peixoto heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto geeft een lange en hoge pass. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla schiet op doel. Bajera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Pochwała kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baturo de bal onder controle te krijgen. Pavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Doeltrap. Pochwała trapt de bal weg van het doel. Tahirli speelt de bal door. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Anders kopt de bal weg. Klungelig pakt Hauptvogel de bal. Hauptvogel met een sublieme pass. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla schiet op doel. Bajera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxx 75%, Atletic Szczecin 25%.
Ajaxx - Atletic Szczecin 0:6