Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laksoon Team CF bbbbb
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Przeczek met een snelle inworp. Nierychlewski is nu in balbezit. Wielgus begaat een overtreding. Wielgus krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rejmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wielgus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Waksmundzki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pańczyk met een harde bal richting middenveld. Wielgus probeert naar een medespeler te passen. Jakimowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler schiet op doel. Pańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Trochimiuk onderschept slim de pass. Trochimiuk speelt de bal door. Jakimowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Raiss de bal. Raiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laksoon Team CF - bbbbb 0:1

43e minuut.
Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszyna verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszyna passt de bal in één keer door. Wielgus rent richting de bal. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Chojecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laksoon Team CF 59%, bbbbb 41%.
Laksoon Team CF - bbbbb 0:1

56e minuut.
Kruszyna geeft een hoge lob. Krysiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiss is nu in balbezit. Raiss schiet op doel. Chojecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Chojecki trapt de bal weg van het doel. Kruszyna kopt de bal weg. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Waksmundzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus speelt de bal door. Jerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Waksmundzki heeft problemen om de bal te vangen. Jerski verovert de bal door een tackle van achteren. Jerski passt de bal zonder na te denken. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel. Chojecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Trochimiuk onderschept slim de pass. Trochimiuk passt de bal zonder na te denken. Raiss rent richting de bal. Wielgus heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Trochimiuk geeft een lange en hoge pass. Lubowicz is nu in balbezit. Raiss verovert de bal door een tackle van achteren. Raiss schiet op doel. Chojecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laksoon Team CF - bbbbb 0:2

74e minuut.
Rejmer passt de bal zonder na te denken. Arasim is nu in balbezit. Arasim passt de bal met de wreef. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laksoon Team CF - bbbbb 1:2

86e minuut.
Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński passt de bal met de wreef. Trochimiuk is nu in balbezit. Nierychlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Nierychlewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laksoon Team CF - bbbbb 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laksoon Team CF 54%, bbbbb 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laksoon Team CF - bbbbb 2:2