Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Raczki Ajaxx
na a Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
32.5 gemiddelde waardering 32.3
average Schieten adequate
weak Passen adequate
average Verdedigen poor


7e minuut.
Baturo geeft de bal voor. Şık rent richting de bal. Şık geeft een lange en hoge pass. Stia is nu in balbezit. Stia schiet op doel. Bajera bokst de bal weg.

13e minuut.
Paszulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Stia rent richting de bal. İbrahimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stia onderschept slim de pass. Stia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pavon geeft de bal voor. Jastrzębiec is nu in balbezit. Duy Quang begaat een overtreding. Duy Quang krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Velinov verovert de bal door een tackle van achteren. Velinov passt de bal in één keer door. Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Paszulewicz rent richting de bal. Stia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stia passt de bal zonder na te denken. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Baturo geeft de bal voor. Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavon is nu in balbezit. Pavon geeft een lange en hoge pass. Szawan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Ajaxx 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 46%, Ajaxx 54%.
Polonia Raczki - Ajaxx 0:1

72e minuut.
Klungelig pakt Meszlényi de bal. Meszlényi geeft een hoge lob. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... Santoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Ajaxx 0:2

76e minuut.
Pavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirli rent richting de bal. Tahirli geeft een hoge lob. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Santoya trapt de bal weg van het doel. Daar is İbrahimli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Şık geeft de bal voor. Baturo kopt de bal weg. Pochwała heeft problemen om de bal te vangen. Stia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stia draait met de bal, schiet en ... Bajera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 46%, Ajaxx 54%.
Polonia Raczki - Ajaxx 0:2