Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Szczecin XOXO
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 19
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tennokene speelt de bal door. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla geeft een lange en hoge pass. Peixoto rent richting de bal. Peixoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hauptvogel speelt de bal door. Peixoto rent richting de bal. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Waterink probeert naar een medespeler te passen. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Pihelgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihelgas passt de bal zonder na te denken. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 1:0

15e minuut.
Hauptvogel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Mikosik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gdeszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ciałko heeft problemen om de bal te vangen. Tennokene geeft de bal voor. Cirolla krijgt zijn hoofd ertegen. Gdeszyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 2:0

16e minuut.
Peixoto passt de bal in één keer door. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas geeft de bal voor. Cirolla maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Kroplewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 3:0

18e minuut.
Waterink geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kroplewski de bal. Hauptvogel geeft een hoge lob. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 4:0

22e minuut.
Kroplewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hauptvogel met een snelle inworp. Tennokene rent richting de bal. Tennokene geeft een lange en hoge pass. Gdeszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mikosik de bal. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 5:0

24e minuut.
Hauptvogel is nu in balbezit. Hauptvogel geeft een lange en hoge pass. Żurawek probeert de bal met de borst te controleren. Peixoto rent richting de bal. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 6:0

26e minuut.
Cirolla rent richting de bal. Cirolla probeert naar een medespeler te passen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Gdeszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 7:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eguino met de inworp. Pihelgas geeft een lange en hoge pass. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikosik heeft problemen om de bal te vangen. Gdeszyński bokst de bal weg. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 8:0

33e minuut.
Tennokene is nu in balbezit. Tennokene passt de bal in één keer door. Cirolla rent richting de bal. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 9:0

35e minuut.
Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterink rent richting de bal. Waterink passt de bal zonder na te denken. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kroplewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Peixoto de bal onder controle te krijgen. Pihelgas probeert naar een medespeler te passen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Łubkowski passt de bal met de wreef. Hauptvogel rent richting de bal. Hauptvogel geeft de bal voor. Peixoto kan de bal niet met de borst controleren. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 10:0

43e minuut.
Tennokene probeert naar een medespeler te passen. Pihelgas is nu in balbezit. Pihelgas met een sublieme pass. Cirolla rent richting de bal. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 11:0

45e minuut.
Tennokene is nu in balbezit. Tennokene probeert naar een medespeler te passen. Żurawek rent richting de bal. Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 26%, XOXO 74%.
Atletic Szczecin - XOXO 12:0

48e minuut.
Doeltrap. Felix komt het veld opgelopen. Onyszko komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hauptvogel kopt de bal weg. Sulich heeft problemen om de bal te vangen. Hauptvogel rent richting de bal. Hauptvogel geeft de bal voor. Peixoto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 13:0

52e minuut.
Tennokene met een sublieme pass. Pihelgas is nu in balbezit. Pihelgas speelt de bal door. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas verovert de bal door een tackle van achteren. Pihelgas probeert naar een medespeler te passen. Onyszko rent richting de bal. Onyszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Onyszko passt de bal in één keer door. Tennokene is nu in balbezit. Tennokene passt de bal in één keer door. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kroplewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peixoto rent richting de bal. Peixoto geeft de bal voor. Onyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 14:0

64e minuut.
Szandarowski passt de bal zonder na te denken. Tennokene probeert naar een medespeler te passen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gdeszyński speelt de bal door. Anders kopt de bal weg. Tennokene met een sublieme pass. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Gdeszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyszko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 15:0

71e minuut.
Łubkowski rent richting de bal. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennokene onderschept slim de pass. Tennokene speelt de bal door. Onyszko rent richting de bal. Onyszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Onyszko probeert naar een medespeler te passen. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas passt de bal met de wreef. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 16:0

78e minuut.
Daar is Anders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciałko is nu in balbezit. Anders onderschept slim de pass. Anders geeft een lange en hoge pass. Onyszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ciałko heeft problemen om de bal te vangen. Tennokene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennokene speelt de bal door. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tennokene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennokene geeft de bal voor. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto schiet op doel. Gdeszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - XOXO 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 27%, XOXO 73%.
Atletic Szczecin - XOXO 17:0