Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Kazuar Laksoon Team CF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Polechoński geeft een hoge lob. Sadecki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Jabłonowski ... Strafschop! Jabłonowski krijgt een gele kaart. Sadecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polechoński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lubik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Kazuar - Laksoon Team CF 0:1

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lubik niet meer kan verder spelen. Monczka komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Doeltrap. Monczka trapt de bal weg. Polechoński kopt de bal weg. Daar is Kawaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Kazuar 52%, Laksoon Team CF 48%.
WKS Kazuar - Laksoon Team CF 0:1

48e minuut.
Rams kan de bal niet met de borst controleren. Benczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Benczyński geeft een lange en hoge pass. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Magiera met een snelle inworp. Rams rent richting de bal. Arasim is nu in balbezit. Rams onderschept slim de pass. Rams geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Benczyński rent richting de bal. Rams onderschept slim de pass. Rams passt de bal zonder na te denken. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler schiet op doel. Monczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek speelt de bal door. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Lubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams onderschept slim de pass. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams is nu in balbezit. Rams schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Benczyński rent richting de bal. Rams begaat een overtreding. Benczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Benczyński met een snel genomen vrije trap. Kawaler rent richting de bal. Kawaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Kazuar - Laksoon Team CF 0:2

82e minuut.
Kalita geeft een lange en hoge pass. Kawaler passt de bal met de wreef. Madejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Polechoński rent richting de bal. Polechoński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Kazuar 57%, Laksoon Team CF 43%.
WKS Kazuar - Laksoon Team CF 0:2