Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS BAJECZKA FC Zdzieszowice
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Daar is Matysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielewicz onderschept slim de pass. Danielewicz passt de bal zonder na te denken. Sołowow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołowow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Gdeszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczur is nu in balbezit. Szczur geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BAJECZKA - FC Zdzieszowice 0:1

27e minuut.
Waleski geeft de bal voor. Inworp. Spyrka met de inworp. Fojut is nu in balbezit. Fojut geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Goszczyc kopt de bal weg. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mila naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Rabiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Kościuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościuszko kopt de bal weg. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS BAJECZKA 57%, FC Zdzieszowice 43%.
KS BAJECZKA - FC Zdzieszowice 0:1

47e minuut.
Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul is nu in balbezit. Danielewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczur onderschept slim de pass. Szczur schiet op doel. Hanczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Miros rent richting de bal. Goszczyc rent richting de bal. Goszczyc speelt de bal door. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Goszczyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goszczyc passt de bal in één keer door. Szczur met een sublieme pass. Gurgul rent richting de bal. Gurgul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS BAJECZKA 52%, FC Zdzieszowice 48%.
KS BAJECZKA - FC Zdzieszowice 0:1