Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0097
  • Stadion: bbbbb Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2948
bbbbb Atletic Szczecin
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 43.3
poor Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Pihelgas probeert naar een medespeler te passen. Anders is nu in balbezit. Anders geeft een lange en hoge pass. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:1

4e minuut.
Tennokene speelt de bal door. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tennokene rent richting de bal. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:2

11e minuut.
Hauptvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauptvogel speelt de bal door. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:3

18e minuut.
Tennokene kopt de bal weg. Peixoto probeert de bal met de borst te controleren. Peixoto passt de bal zonder na te denken. Cirolla heeft problemen om de bal te vangen. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Pańczyk trapt de bal weg van het doel. Tennokene kopt de bal weg. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:4

24e minuut.
Pihelgas is nu in balbezit. Pihelgas geeft de bal voor. Piękniś probeert de bal met de borst te controleren. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Hauptvogel speelt de bal door. Tennokene is nu in balbezit. Tennokene probeert naar een medespeler te passen. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:5

27e minuut.
Tennokene is nu in balbezit. Raiss tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tennokene is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anders zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:6

29e minuut.
Hauptvogel rent richting de bal. Hauptvogel geeft een lange en hoge pass. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Pańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla passt de bal met de wreef. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto schiet op doel. Pańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:7

37e minuut.
Anders is nu in balbezit. Anders passt de bal zonder na te denken. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla haalt uit met een fantastische trap. Winek probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Pańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:8

37e minuut.
Raiss met een sublieme pass. Wielgus heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Pańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:9

40e minuut.
Anders probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cirolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirolla passt de bal zonder na te denken. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:10

43e minuut.
Waterink met een sublieme pass. Tennokene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennokene geeft een hoge lob. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bbbbb 75%, Atletic Szczecin 25%.
bbbbb - Atletic Szczecin 0:11

46e minuut.
Karabulut komt het veld opgelopen. Korteschiel komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas geeft de bal voor. Daar is Winek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:12

49e minuut.
Raiss passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Winek de bal onder controle te krijgen. Winek speelt de bal door. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas geeft een lange en hoge pass. Paal! Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:13

52e minuut.
Hauptvogel geeft een hoge lob. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla schiet op doel. Pańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kruszyna rent richting de bal. Korteschiel verovert de bal door een tackle van achteren. Korteschiel geeft een hoge lob. Cirolla rent richting de bal. Cirolla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pihelgas speelt de bal door. Korteschiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korteschiel passt de bal in één keer door. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hauptvogel met een sublieme pass. Korteschiel rent richting de bal. Korteschiel passt de bal zonder na te denken. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Pańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piękniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękniś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pihelgas met de inworp. Peixoto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto passt de bal zonder na te denken. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla draait met de bal, schiet en ... Pańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:14

60e minuut.
Cirolla onderschept slim de pass. Cirolla probeert naar een medespeler te passen. Jakimowicz rent richting de bal. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Karabulut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabulut probeert naar een medespeler te passen. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla draait met de bal, schiet en ... Winek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Doeltrap. Łątka trapt de bal weg van het doel. Korteschiel kopt de bal weg. Klungelig pakt Cirolla de bal. Cirolla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hauptvogel met een sublieme pass. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas met een sublieme pass. Peixoto heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:15

82e minuut.
Karabulut probeert de bal aan de voet te houden. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trochimiuk. Trochimiuk krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Korteschiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korteschiel passt de bal zonder na te denken. Cirolla rent richting de bal. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Pańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cirolla rent richting de bal. Cirolla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbbb - Atletic Szczecin 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bbbbb 73%, Atletic Szczecin 27%.
bbbbb - Atletic Szczecin 0:16