Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Szczecin bbbbb
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Trochimiuk heeft problemen om de bal te vangen. Cirolla met een sublieme pass. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Piękniś geeft een hoge lob. Rejmer geeft een lange en hoge pass. Hauptvogel kopt de bal weg. Cirolla heeft problemen om de bal te vangen. Cirolla schiet op doel. Pańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 1:0

10e minuut.
Hauptvogel rent richting de bal. Hauptvogel met een sublieme pass. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla haalt uit met een fantastische trap. Winek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennokene bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto is nu in balbezit. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto speelt de bal door. Klungelig pakt Cirolla de bal. Cirolla schiet op doel. Pańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 2:0

17e minuut.
Peixoto rent richting de bal. Peixoto passt de bal zonder na te denken. Winek heeft problemen om de bal te vangen. Cirolla rent richting de bal. Cirolla schiet op doel. Pańczyk bokst de bal weg.

23e minuut.
Peixoto is nu in balbezit. Peixoto geeft een hoge lob. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 3:0

24e minuut.
Kruszyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszyna passt de bal in één keer door. Winek rent richting de bal. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto schiet op doel. Pańczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 4:0

26e minuut.
Pihelgas geeft de bal voor. Pańczyk speelt de bal door. Anders kopt de bal weg. Cirolla rent richting de bal. Cirolla draait met de bal, schiet en ... Pańczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 5:0

28e minuut.
Piękniś geeft een hoge lob. Inworp. Pihelgas met een snelle inworp. Tennokene geeft de bal voor. Cirolla springt en kopt de bal. Pańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Winek met een sublieme pass. Hauptvogel speelt de bal door. Tennokene rent richting de bal. Tennokene geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 6:0

32e minuut.
Cirolla onderschept slim de pass. Cirolla passt de bal in één keer door. Peixoto is nu in balbezit. Tennokene rent richting de bal. Tennokene draait met de bal, schiet en ... Pańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 7:0

36e minuut.
Tennokene speelt de bal door. Hauptvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauptvogel passt de bal in één keer door. Peixoto rent richting de bal. Peixoto schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders passt de bal in één keer door. Cirolla rent richting de bal. Cirolla haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 8:0

39e minuut.
Daar is Wielgus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto met een sublieme pass. Cirolla rent richting de bal. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 30%, bbbbb 70%.
Atletic Szczecin - bbbbb 9:0

46e minuut.
Curyło komt het veld opgelopen. Bazzarella komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders passt de bal zonder na te denken. Hauptvogel speelt de bal door. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 10:0

56e minuut.
Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus probeert naar een medespeler te passen. Anders speelt de bal door. Klungelig pakt Tennokene de bal. Tennokene geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Akçaba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jerski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wielgus rent richting de bal. Wielgus geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Trochimiuk is nu in balbezit. Anders verovert de bal door een tackle van achteren. Anders probeert naar een medespeler te passen. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tennokene probeert naar een medespeler te passen. Hauptvogel is nu in balbezit. Hauptvogel passt de bal in één keer door. Curyło rent richting de bal. Curyło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hauptvogel speelt de bal door. Winek heeft problemen om de bal te vangen. Curyło is nu in balbezit. Curyło haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Anders kopt de bal weg. Curyło rent richting de bal. Piękniś rent richting de bal. Curyło onderschept slim de pass. Curyło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hauptvogel geeft de bal voor. Pańczyk speelt de bal door. Hauptvogel kopt de bal weg. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hauptvogel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jakimowicz de bal. Tennokene geeft de bal voor. Cirolla rent richting de bal. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hauptvogel geeft de bal voor. Piękniś heeft problemen om de bal te vangen. Curyło rent richting de bal. Curyło draait met de bal, schiet en ... Pańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 11:0

83e minuut.
Tennokene rent richting de bal. Tennokene passt de bal met de wreef. Cirolla rent richting de bal. Cirolla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - bbbbb 12:0

88e minuut.
Bazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella geeft de bal voor. Piękniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyło onderschept slim de pass. Curyło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 24%, bbbbb 76%.
Atletic Szczecin - bbbbb 12:0