Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Kazuar Polonia Raczki
Normal Tactiek na a
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 29.5
weak Schieten adequate
poor Passen poor
weak Verdedigen average


5e minuut.
Kalita is nu in balbezit. Echterhoff is nu in balbezit. Sobczyński rent richting de bal. Echterhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Echterhoff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Kazuar - Polonia Raczki 0:1

12e minuut.
Hołowczyc kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stia de bal onder controle te krijgen. Madejczyk rent richting de bal. Stia onderschept slim de pass. Stia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Kazuar - Polonia Raczki 0:2

18e minuut.
Hołowczyc speelt de bal door. Daar is Echterhoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echterhoff passt de bal met de wreef. Stia is nu in balbezit. Stia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Velinov met een snelle inworp. Həsənli met een sublieme pass. Stia is nu in balbezit. Stia draait met de bal, schiet en ... Monczka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Kazuar - Polonia Raczki 0:3

26e minuut.
Velinov met een snelle inworp. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli passt de bal zonder na te denken. Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Velinov speelt de bal door. Stia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff is nu in balbezit. Echterhoff draait met de bal, schiet en ... Petrusewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Kazuar - Polonia Raczki 0:4

34e minuut.
Echterhoff rent richting de bal. Velinov is nu in balbezit. Velinov passt de bal met de wreef. Echterhoff rent richting de bal. Echterhoff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Madejczyk probeert naar een medespeler te passen. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli probeert naar een medespeler te passen. Echterhoff is nu in balbezit. Echterhoff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Kazuar - Polonia Raczki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Kazuar 78%, Polonia Raczki 22%.
WKS Kazuar - Polonia Raczki 0:5

47e minuut.
Jabłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hołowczyc onderschept slim de pass. Hołowczyc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Velinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velinov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Duy Quang met een sublieme pass. Rams probeert de bal aan de voet te houden. Echterhoff rent richting de bal. Echterhoff schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kalita de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Kazuar - Polonia Raczki 0:6

58e minuut.
Hołowczyc verovert de bal door een tackle van achteren. Hołowczyc speelt de bal door. Kalita rent richting de bal. Echterhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Echterhoff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Şık speelt de bal door. Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hołowczyc passt de bal in één keer door. Echterhoff rent richting de bal. Echterhoff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velinov met een snelle inworp. Echterhoff rent richting de bal. Echterhoff schiet op doel. Monczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Kazuar - Polonia Raczki 0:7

78e minuut.
Stia passt de bal in één keer door. Velinov is nu in balbezit. Velinov met een sublieme pass. Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Velinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velinov met een sublieme pass. Stia rent richting de bal. Echterhoff is nu in balbezit. Echterhoff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Kazuar 84%, Polonia Raczki 16%.
WKS Kazuar - Polonia Raczki 0:7