Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0097
  • Stadion: Ajaxx Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2754
Ajaxx Złote Pasy
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 16.5
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Tahirli rent richting de bal. Tahirli passt de bal zonder na te denken. Szawan rent richting de bal. Szawan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kłusek de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Przygocki trapt de bal weg. Inworp. Pavon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tahirli rent richting de bal. Tahirli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szawan is nu in balbezit. Szawan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 1:0

11e minuut.
İbrahimli rent richting de bal. İbrahimli geeft een hoge lob. Hałuszko probeert de bal met de borst te controleren. Jastrzębiec verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębiec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... Kłusek kopt de bal weg. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Szawan verovert de bal door een tackle van achteren. Szawan passt de bal zonder na te denken. Daar is Jastrzębiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... Matras probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 2:0

19e minuut.
Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szuba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buczkowski met een snel genomen vrije trap. Szuba kopt de bal weg. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dahm geeft een hoge lob. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec probeert naar een medespeler te passen. Szawan rent richting de bal. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 3:0

22e minuut.
Hadaś is nu in balbezit. Jastrzębiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kropop is nu in balbezit. Jastrzębiec verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pavon met de inworp. Tahirli heeft problemen om de bal te vangen. Tahirli geeft de bal voor. Klungelig pakt Jastrzębiec de bal. Jastrzębiec schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Ukleja geeft een lange en hoge pass. Paszulewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hałuszko de bal. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec geeft de bal voor. Matras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szawan is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 4:0

37e minuut.
Pavon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tahirli kan de bal niet met de borst controleren. Tahirli geeft de bal voor. Daar is Jastrzębiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 5:0

42e minuut.
Tahirli verovert de bal door een tackle van achteren. Tahirli geeft een hoge lob. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... Matras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxx 28%, Złote Pasy 72%.
Ajaxx - Złote Pasy 6:0

46e minuut.
Ukleja rent richting de bal. Szawan verovert de bal door een tackle van achteren. Szawan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jastrzębiec de bal. Jastrzębiec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan verovert de bal door een tackle van achteren. Szawan speelt de bal door. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Przygocki verovert de bal door een tackle van achteren. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan kan de bal niet met de borst controleren. Szawan draait met de bal, schiet en ... Matras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 7:0

56e minuut.
Tahirli is nu in balbezit. Tahirli geeft een lange en hoge pass. Kłusek heeft problemen om de bal te vangen. Szawan rent richting de bal. Szawan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 8:0

60e minuut.
Pavon onderschept slim de pass. Pavon probeert naar een medespeler te passen. Tahirli is nu in balbezit. Tahirli geeft een lange en hoge pass. Jastrzębiec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 9:0

63e minuut.
Tahirli passt de bal met de wreef. Paszulewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Kłusek de bal. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tahirli met een sublieme pass. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan passt de bal met de wreef. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 10:0

65e minuut.
Baturo met een snelle inworp. Tahirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirli passt de bal in één keer door. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tahirli onderschept slim de pass. Tahirli met een sublieme pass. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Przygocki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Paszulewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Kłusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec schiet op doel. Matras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxx - Złote Pasy 11:0

88e minuut.
Filczyk rent richting de bal. Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Paszulewicz probeert de bal aan de voet te houden. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Szawan passt de bal zonder na te denken. Kropop heeft problemen om de bal te vangen. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec schiet op doel. Kłusek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxx 13%, Złote Pasy 87%.
Ajaxx - Złote Pasy 11:0