Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Jeże Borutta Zgierz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Trembacz trapt de bal weg. Cedro kopt de bal weg. Dobras heeft problemen om de bal te vangen. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Jeże - Borutta Zgierz 1:0

40e minuut.
Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro geeft een lange en hoge pass. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała schiet op doel. Starosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zielone Jeże - Borutta Zgierz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Jeże 57%, Borutta Zgierz 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielone Jeże - Borutta Zgierz 1:1

61e minuut.
Ambroszkiewicz geeft een hoge lob. Lubański heeft problemen om de bal te vangen. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Jeże - Borutta Zgierz 2:1

70e minuut.
Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lijewski probeert naar een medespeler te passen. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jurasz kopt de bal weg. Liturgista is nu in balbezit. Głuszczyk geeft een lange en hoge pass. Weiher rent richting de bal. Weiher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Łapiński verovert de bal door een tackle van achteren. Łapiński geeft een hoge lob. Simsoński heeft problemen om de bal te vangen. Buzała rent richting de bal. Buzała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubański passt de bal met de wreef. Cedro is nu in balbezit. Lijewski is nu in balbezit. Lijewski geeft een hoge lob. Trembacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liturgista is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Jeże 53%, Borutta Zgierz 47%.
Zielone Jeże - Borutta Zgierz 2:1