Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Szczecin Borutta Zgierz
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten average
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto passt de bal met de wreef. Cirolla is nu in balbezit. Tennokene is nu in balbezit. Tennokene schiet op doel. Trembacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Borutta Zgierz 1:0

5e minuut.
Hauptvogel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waterink rent richting de bal. Waterink speelt de bal door. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas verovert de bal door een tackle van achteren. Pihelgas passt de bal zonder na te denken. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Waterink kopt de bal weg. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto passt de bal zonder na te denken. Cirolla rent richting de bal. Cirolla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Borutta Zgierz 2:0

15e minuut.
Peixoto onderschept slim de pass. Tennokene met een sublieme pass. Cirolla heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dobras rent richting de bal. Anders verovert de bal door een tackle van achteren. Anders probeert naar een medespeler te passen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto speelt de bal door. Daar is Cirolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirolla draait met de bal, schiet en ... Trembacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Borutta Zgierz 3:0

22e minuut.
Anders geeft de bal voor. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas geeft de bal voor. Cedro kopt de bal weg. Peixoto is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Weiher de bal. Pihelgas speelt de bal door. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kamieniarz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pihelgas neemt de hoekschop. Cirolla springt en kopt de bal. Trembacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Borutta Zgierz 4:0

27e minuut.
Buzała probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Darda de bal. Tennokene speelt de bal door. Peixoto heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Borutta Zgierz 5:0

28e minuut.
Darda heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto is nu in balbezit. Kamieniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas geeft de bal voor. Trembacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Hauptvogel passt de bal zonder na te denken. Tennokene is nu in balbezit. Tennokene met een sublieme pass. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hauptvogel is nu in balbezit. Hauptvogel geeft een hoge lob. Daar is Pihelgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihelgas geeft de bal voor. Cirolla krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Anders is nu in balbezit. Anders met een sublieme pass. Cedro probeert naar een medespeler te passen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Trembacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pihelgas geeft een hoge lob. Cirolla heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto schiet op doel. Trembacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Borutta Zgierz 6:0

45e minuut.
Tennokene bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto rent richting de bal. Tennokene is nu in balbezit. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Borutta Zgierz 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 21%, Borutta Zgierz 79%.
Atletic Szczecin - Borutta Zgierz 7:0

49e minuut.
Pihelgas speelt de bal door. Daar is Głuszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto rent richting de bal. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goulding komt het veld opgelopen. Onyszko komt het veld opgelopen. Trembacz trapt de bal weg van het doel. Tennokene kopt de bal weg. Onyszko rent richting de bal. Onyszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hauptvogel probeert naar een medespeler te passen. Tennokene rent richting de bal. Tennokene passt de bal met de wreef. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Anders speelt de bal door. Waterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterink speelt de bal door. Pihelgas is nu in balbezit. Pihelgas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Goulding stond buitenspel. Trembacz neemt vlug de vrije trap. Anders kopt de bal weg. Onyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kamieniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniarz geeft een hoge lob. Waterink speelt de bal door. Daar is Goulding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Trembacz trapt de bal weg. Waterink kopt de bal weg. Daar is Goulding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Anders geeft een hoge lob. Daar is Kamieniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyszko schiet op doel. Trembacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kamieniarz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobras de bal. Tennokene met een sublieme pass. Goulding probeert de bal met de borst te controleren. Goulding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas geeft een lange en hoge pass. Głuszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onyszko rent richting de bal. Onyszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Borutta Zgierz 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 20%, Borutta Zgierz 80%.
Atletic Szczecin - Borutta Zgierz 8:0