Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0098
  • Stadion: FUUUCK
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4714
Chrzanić Sokkera KS Tęcza Pistolety
BG1 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 21.2
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


40e minuut.
Pawianowski passt de bal zonder na te denken. Brochocki probeert naar een medespeler te passen. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki geeft een lange en hoge pass. Brochocki springt en kopt de bal. Gapiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - KS Tęcza Pistolety 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chrzanić Sokkera 55%, KS Tęcza Pistolety 45%.
Chrzanić Sokkera - KS Tęcza Pistolety 0:1

50e minuut.
Inworp. Tuczyński met een snelle inworp. Pawianowski geeft de bal voor. Witucki heeft problemen om de bal te vangen. Witucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - KS Tęcza Pistolety 0:2

56e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Witucki zal de hoekschop nemen. Daar is Tuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuczyński probeert naar een medespeler te passen. Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski haalt uit met een fantastische trap. Gapiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Matysek rent richting de bal. Tuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuczyński speelt de bal door. Daar is Pawianowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawianowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - KS Tęcza Pistolety 0:3

64e minuut.
Roszczyk kopt de bal weg. Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski geeft een hoge lob. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kadłubowski probeert de bal aan de voet te houden. Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadłubowski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Rabiniak geeft een lange en hoge pass. Bingowicz heeft problemen om de bal te vangen. Ściuk rent richting de bal. Ściuk schiet op doel. Wyrębiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Roszczyk met een sublieme pass. Brochocki is nu in balbezit. Karpiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Rabiniak rent richting de bal. Rabiniak probeert naar een medespeler te passen. Zwolski rent richting de bal. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Surzyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Borejko is nu in balbezit. Rabiniak verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiniak passt de bal zonder na te denken. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Daar is Zwolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiniak is nu in balbezit. Rabiniak passt de bal zonder na te denken. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chrzanić Sokkera 60%, KS Tęcza Pistolety 40%.
Chrzanić Sokkera - KS Tęcza Pistolety 0:3