Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Barciczanka Barcice FC Glinianka 2006
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 40.6
matig Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Stigliani onderschept slim de pass. Stigliani geeft een hoge lob. Marczyk heeft problemen om de bal te vangen. Xuri is nu in balbezit. Xuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Tywralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tywralski haalt uit met een fantastische trap. Caviglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 1:0

25e minuut.
Amelio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelio passt de bal in één keer door. Daar is Xuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storti rent richting de bal. Storti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hulewicz controleert de bal met de borst. Escudero onderschept slim de pass. Escudero speelt de bal door. Tywralski rent richting de bal. Tywralski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 2:0

32e minuut.
Daar is Syper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaurrea Ostiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaurrea Ostiz passt de bal in één keer door. Xuri rent richting de bal. Xuri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xuri rent richting de bal. Xuri draait met de bal, schiet en ... Echaust probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 2:1

32e minuut.
Storti is nu in balbezit. Gregorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti onderschept slim de pass. Abaurrea Ostiz rent richting de bal. Abaurrea Ostiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Syper verovert de bal door een tackle van achteren. Amelio verovert de bal door een tackle van achteren. Amelio probeert naar een medespeler te passen. Xuri rent richting de bal. Xuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Syper is nu in balbezit. Storti verovert de bal door een tackle van achteren. Storti passt de bal zonder na te denken. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Storti passt de bal in één keer door. Abaurrea Ostiz speelt de bal door. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri draait met de bal, schiet en ... Echaust werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Barciczanka Barcice 70%, FC Glinianka 2006 30%.
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 2:1

49e minuut.
Amelio onderschept slim de pass. Amelio geeft een hoge lob. Rozhukaniec geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stigliani de bal onder controle te krijgen. Stigliani passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xuri rent richting de bal. Xuri haalt uit met een fantastische trap. Echaust werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 2:2

53e minuut.
Storti is nu in balbezit. Storti passt de bal zonder na te denken. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 2:3

57e minuut.
Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozhukaniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abaurrea Ostiz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Abaurrea Ostiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaurrea Ostiz passt de bal in één keer door. Marczyk is nu in balbezit. Xuri onderschept slim de pass. Xuri haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Abaurrea Ostiz is nu in balbezit. Storti heeft problemen om de bal te vangen. Abaurrea Ostiz rent richting de bal. Storti is nu in balbezit. Storti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 2:4

64e minuut.
Syper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec geeft de bal voor. Tywralski is nu in balbezit. Tywralski haalt uit met een fantastische trap. Caviglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Skubała is nu in balbezit. Storti onderschept slim de pass. Abaurrea Ostiz probeert naar een medespeler te passen. Xuri is nu in balbezit. Xuri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Stigliani is nu in balbezit. Stigliani probeert naar een medespeler te passen. Marczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri geeft een hoge lob. Echaust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rozhukaniec geeft de bal voor. Stigliani geeft een lange en hoge pass. Xuri is nu in balbezit. Xuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 2:5

72e minuut.
Larios met een sublieme pass. Abaurrea Ostiz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kołakowski de bal. Xuri rent richting de bal. Xuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 2:6

76e minuut.
Larios passt de bal met de wreef. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec passt de bal zonder na te denken. Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Abaurrea Ostiz probeert naar een medespeler te passen. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec passt de bal in één keer door. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Barciczanka Barcice 73%, FC Glinianka 2006 27%.
LKS Barciczanka Barcice - FC Glinianka 2006 2:7