Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dańdówka FC Glinianka 2006
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 40.6
average Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Wałeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios passt de bal met de wreef. Xuri is nu in balbezit. Xuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Escudero geeft een lange en hoge pass. Kapinos is nu in balbezit. Xuri onderschept slim de pass. Xuri draait met de bal, schiet en ... Pocierznicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - FC Glinianka 2006 0:1

6e minuut.
Ferrini Folcarelli met een sublieme pass. Wałeczek is nu in balbezit. Wałeczek passt de bal in één keer door. Xuri rent richting de bal. Xuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - FC Glinianka 2006 0:2

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rozhukaniec zal de hoekschop nemen. Malanowski kopt de bal weg. Stigliani is nu in balbezit. Stigliani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - FC Glinianka 2006 0:3

12e minuut.
Inworp. Stigliani met de inworp. Czapski rent richting de bal. Storti onderschept slim de pass. Storti geeft de bal voor. Pocierznicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malanowski rent richting de bal. Xuri verovert de bal door een tackle van achteren. Xuri draait met de bal, schiet en ... Pocierznicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - FC Glinianka 2006 0:4

13e minuut.
Rozmus is nu in balbezit. Stigliani begaat een overtreding. Rozmus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozmus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferrini Folcarelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Abaurrea Ostiz met een sublieme pass. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec passt de bal in één keer door. Xuri heeft problemen om de bal te vangen. Xuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gollus rent richting de bal. Gollus geeft de bal voor. Mariola controleert de bal met de borst. Ferrini Folcarelli onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Caviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pocierznicki trapt de bal weg van het doel. Abaurrea Ostiz kopt de bal weg. Pleśnar rent richting de bal. Xuri verovert de bal door een tackle van achteren. Xuri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kapinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuri rent richting de bal. Xuri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xuri is nu in balbezit. Xuri schiet op doel. Pocierznicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - FC Glinianka 2006 0:5

39e minuut.
Rozmus met de inworp. Amelio is nu in balbezit. Amelio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xuri de bal. Xuri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stigliani met een snelle inworp. Amelio geeft een hoge lob. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dańdówka 62%, FC Glinianka 2006 38%.
FC Dańdówka - FC Glinianka 2006 0:5

47e minuut.
Rozhukaniec speelt de bal door. Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri is nu in balbezit. Storti rent richting de bal. Storti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Amelio speelt de bal door. Stigliani geeft een lange en hoge pass. Lech speelt de bal door. Storti is nu in balbezit. Storti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rozmus geeft de bal voor. Escudero kopt de bal weg. Xuri probeert de bal aan de voet te houden. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar geeft een lange en hoge pass. Caviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Pleśnar is nu in balbezit. Xuri verovert de bal door een tackle van achteren. Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri rent richting de bal. Xuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pocierznicki met een harde bal richting middenveld. Larios kopt de bal weg. Xuri is nu in balbezit. Storti is nu in balbezit. Storti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti geeft de bal voor. Klungelig pakt Lech de bal. Xuri is nu in balbezit. Xuri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - FC Glinianka 2006 0:6

69e minuut.
Ferrini Folcarelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wałeczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuri verovert de bal door een tackle van achteren. Xuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stigliani met een sublieme pass. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec geeft een hoge lob. Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Amelio verovert de bal door een tackle van achteren. Amelio speelt de bal door. Gollus is nu in balbezit. Storti onderschept slim de pass. Storti schiet op doel. Paal! Pocierznicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - FC Glinianka 2006 0:7

83e minuut.
Larios met een sublieme pass. Xuri rent richting de bal. Xuri passt de bal met de wreef. Abaurrea Ostiz is nu in balbezit. Abaurrea Ostiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - FC Glinianka 2006 0:8

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Wałeczek de bal onder controle te krijgen. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios onderschept slim de pass. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dańdówka 67%, FC Glinianka 2006 33%.
FC Dańdówka - FC Glinianka 2006 0:8