Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TGS TEAM 1980 GORZÓW WLKP. Miejskie Zgony
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz geeft een lange en hoge pass. Gibes kopt de bal weg. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Tarasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarogowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Twarogowski krijgt een gele kaart. Pimek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Knioła neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TGS TEAM 1980 GORZÓW WLKP. - Miejskie Zgony 1:0

15e minuut.
Kloss rent richting de bal. Chada speelt de bal door. Kloss probeert de bal aan de voet te houden. Pimek is nu in balbezit. Pimek passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chada passt de bal met de wreef. Posipal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuczera krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz onderschept slim de pass. Probierz passt de bal zonder na te denken. Pimek is nu in balbezit. Pimek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chada geeft een hoge lob. Tarasiewicz rent richting de bal. Probierz onderschept slim de pass. Probierz haalt uit met een fantastische trap. Pimek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Pimek de bal. Knioła rent richting de bal. Knioła speelt de bal door. Pimek heeft problemen om de bal te vangen. Pimek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pimek draait met de bal, schiet en ... Daar is Rubalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Probierz is nu in balbezit. Probierz haalt uit met een fantastische trap. Witecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TGS TEAM 1980 GORZÓW WLKP. - Miejskie Zgony 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGS TEAM 1980 GORZÓW WLKP. 29%, Miejskie Zgony 71%.
TGS TEAM 1980 GORZÓW WLKP. - Miejskie Zgony 2:0

53e minuut.
Nowosielski heeft problemen om de bal te vangen. Brożyna is nu in balbezit. Brożyna probeert naar een medespeler te passen. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Daar is Nowosielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nowosielski krijgt een gele kaart. Probierz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Knioła zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Witecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TGS TEAM 1980 GORZÓW WLKP. - Miejskie Zgony 3:0

83e minuut.
Gibes is nu in balbezit. Gibes passt de bal in één keer door. Posipal is nu in balbezit. Kuczera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab passt de bal met de wreef. Koszyc controleert de bal met de borst. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGS TEAM 1980 GORZÓW WLKP. 33%, Miejskie Zgony 67%.
TGS TEAM 1980 GORZÓW WLKP. - Miejskie Zgony 3:0