Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Barciczanka Barcice Gryzli Białogard
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorczyk onderschept slim de pass. Gregorczyk speelt de bal door. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tywralski heeft problemen om de bal te vangen. Gregorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski schiet op doel. Mola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Barciczanka Barcice - Gryzli Białogard 1:0

18e minuut.
Zębacki is nu in balbezit. Malowany verovert de bal door een tackle van achteren. Malowany passt de bal in één keer door. Tywralski is nu in balbezit. Tywralski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mola trapt de bal weg. Czerniec kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Gregorczyk speelt de bal door. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesiotr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tywralski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tywralski kan niet meer verder spelen. Syper komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Skubała is nu in balbezit. Ogrodowczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skubała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bloch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zub speelt de bal door. Zębacki probeert naar een medespeler te passen. Syper is nu in balbezit. Syper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Barciczanka Barcice - Gryzli Białogard 2:0

44e minuut.
Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syper onderschept slim de pass. Syper passt de bal met de wreef. Gregorczyk is nu in balbezit. Gregorczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Barciczanka Barcice 33%, Gryzli Białogard 67%.
LKS Barciczanka Barcice - Gryzli Białogard 2:0

51e minuut.
Protasiuk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Malowany de bal onder controle te krijgen. Zębacki met een sublieme pass. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Gregorczyk de bal. Gutowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syper. Syper krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Skubała geeft de bal voor. Inworp. Szot met de inworp. Malowany probeert de bal met de borst te controleren. Malowany haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Protasiuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Skubała rent richting de bal. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Barciczanka Barcice 47%, Gryzli Białogard 53%.
LKS Barciczanka Barcice - Gryzli Białogard 2:0