Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tęcza Pistolety KP Raculka
Normal Tactiek KFD .1
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 34.1
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Bovenzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuczyński rent richting de bal. Bovenzi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bovenzi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Verbrugghen probeert naar een medespeler te passen. Pawianowski is nu in balbezit. Bryk rent richting de bal. Bryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Pistolety - KP Raculka 1:0

10e minuut.
Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner onderschept slim de pass. Bronner speelt de bal door. Bagiacchi is nu in balbezit. Bagiacchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Tęcza Pistolety - KP Raculka 1:1

22e minuut.
Rongzhen rent richting de bal. Rongzhen geeft een hoge lob. Bagiacchi is nu in balbezit. Bagiacchi draait met de bal, schiet en ... Surzyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Pistolety - KP Raculka 1:2

36e minuut.
Surzyn met een sublieme pass. Chumpitaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bingowicz de bal. Mariotti rent richting de bal. Mariotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Pistolety - KP Raculka 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tęcza Pistolety 70%, KP Raculka 30%.
KS Tęcza Pistolety - KP Raculka 1:3

51e minuut.
Szafirski passt de bal met de wreef. Tuczyński rent richting de bal. Rongzhen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rongzhen krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Borejko rent richting de bal. Chodynicki is nu in balbezit. Borejko maakt een afschuwelijke overtreding. Borejko krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Szafirski is nu in balbezit. Bronner onderschept slim de pass. Bronner met een sublieme pass. Klungelig pakt Bagiacchi de bal. Bagiacchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mariotti onderschept slim de pass. Mariotti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rongzhen de bal. Mariotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Pistolety - KP Raculka 1:4

60e minuut.
Rongzhen onderschept slim de pass. Rongzhen geeft een lange en hoge pass. Kadłubowski heeft problemen om de bal te vangen. Bagiacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiacchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Pistolety - KP Raculka 1:5

66e minuut.
Sosnowiec met een sublieme pass. Mariotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariotti passt de bal met de wreef. Bagiacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiacchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Wiśniowski de bal. Bronner rent richting de bal. Bronner passt de bal zonder na te denken. Bagiacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiacchi schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Wiśniowski rent richting de bal. Bronner is nu in balbezit. Bronner probeert naar een medespeler te passen. Bagiacchi is nu in balbezit. Bagiacchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tęcza Pistolety 72%, KP Raculka 28%.
KS Tęcza Pistolety - KP Raculka 1:5