Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0098
  • Stadion: FUUUCK
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3232
Chrzanić Sokkera FC Glinianka 2006
BG1 Tactiek 352
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 42.8
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Daar is Rozhukaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozhukaniec met een sublieme pass. Klungelig pakt Ziontkowski de bal. Xuri rent richting de bal. Xuri schiet op doel. Gapiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żelechowski krijgt zijn hoofd ertegen. Gapiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:1

9e minuut.
Rozhukaniec met een sublieme pass. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żelechowski de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Gapiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:2

11e minuut.
Ziontkowski geeft een hoge lob. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec geeft de bal voor. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abaurrea Ostiz speelt de bal door. Rozhukaniec speelt de bal door. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri draait met de bal, schiet en ... Gapiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:3

14e minuut.
Klungelig pakt Abaurrea Ostiz de bal. Abaurrea Ostiz met een sublieme pass. Amelio speelt de bal door. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:4

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozhukaniec met een snelle inworp. Larios probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:5

30e minuut.
Karpiuk geeft een lange en hoge pass. Stigliani kopt de bal weg. Żelechowski is nu in balbezit. Abaurrea Ostiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaurrea Ostiz geeft de bal voor. Gapiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:6

37e minuut.
Larios speelt de bal door. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żelechowski de bal. Żelechowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rozhukaniec geeft de bal voor. Żelechowski rent richting de bal. Ściuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żelechowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stigliani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Larios passt de bal in één keer door. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec passt de bal met de wreef. Xuri is nu in balbezit. Xuri draait met de bal, schiet en ... Paal! Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Gapiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chrzanić Sokkera 75%, FC Glinianka 2006 25%.
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:7

53e minuut.
Karpiuk geeft de bal voor. Zwolski kopt de bal weg. Rabiniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Żelechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelechowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Larios is nu in balbezit. Larios probeert naar een medespeler te passen. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec geeft de bal voor. Żelechowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:8

56e minuut.
Rozhukaniec geeft een hoge lob. Ściuk kopt de bal weg. Larios geeft de bal voor. Xuri rent richting de bal. Xuri geeft een lange en hoge pass. Gapiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Amelio onderschept slim de pass. Amelio geeft een hoge lob. Xuri is nu in balbezit. Xuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:9

65e minuut.
Xuri passt de bal met de wreef. Żelechowski rent richting de bal. Turmiński is nu in balbezit. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wanczyk passt de bal met de wreef. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios passt de bal zonder na te denken. Xuri is nu in balbezit. Xuri schiet op doel. Gapiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec speelt de bal door. Xuri is nu in balbezit. Xuri geeft een hoge lob. Żelechowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:10

71e minuut.
Rozhukaniec speelt de bal door. Xuri rent richting de bal. Xuri geeft de bal voor. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Stigliani rent richting de bal. Stigliani probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Gapiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chrzanić Sokkera 71%, FC Glinianka 2006 29%.
Chrzanić Sokkera - FC Glinianka 2006 0:11