Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0099
  • Stadion: Olimpiia Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2690
Olimpiia Ajaks Mściszewice
Normal Tactiek 523
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 37.9
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Olmo passt de bal met de wreef. pellegri rent richting de bal. pellegri passt de bal zonder na te denken. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo schiet op doel. Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Horna geeft de bal voor. Hejmej probeert de bal aan de voet te houden. Hennerkes kopt de bal weg. Olmo rent richting de bal. Olmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpiia - Ajaks Mściszewice 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. pellegri speelt de bal door. Olmo is nu in balbezit. Dobek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Filipowski met een snelle inworp. Bryl met een sublieme pass. Olmo is nu in balbezit. Olmo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łokietek probeert naar een medespeler te passen. Pieprzyk kopt de bal weg. Daar is Bryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmo is nu in balbezit. Olmo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpiia - Ajaks Mściszewice 0:2

10e minuut.
Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Filipowski de bal onder controle te krijgen. pellegri rent richting de bal. pellegri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pieprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz onderschept slim de pass. Pieprzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Horna probeert naar een medespeler te passen. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Olmo passt de bal met de wreef. pellegri bereikt de bal nog maar net als eerste. pellegri passt de bal in één keer door. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łokietek trapt de bal weg van het doel. Hennerkes kopt de bal weg. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hennerkes kopt de bal weg. Daar is Horna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejmej is nu in balbezit. Olmo onderschept slim de pass. Olmo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo passt de bal zonder na te denken. Horna probeert naar een medespeler te passen. pellegri bereikt de bal nog maar net als eerste. pellegri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Pobłocki met een snelle inworp. Pieprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek verovert de bal door een tackle van achteren. Bożałek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Regosz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. pellegri verovert de bal door een tackle van achteren. pellegri passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pobłocki zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hennerkes speelt de bal door. Olmo is nu in balbezit. Olmo passt de bal met de wreef. pellegri bereikt de bal nog maar net als eerste. pellegri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpiia 83%, Ajaks Mściszewice 17%.
Olimpiia - Ajaks Mściszewice 0:2

56e minuut.
Lenkiewicz rent richting de bal. Pieprzyk onderschept slim de pass. Pieprzyk passt de bal zonder na te denken. Horna bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Łokietek trapt de bal weg van het doel. Pieprzyk kopt de bal weg. Lenkiewicz is nu in balbezit. Olmo onderschept slim de pass. Olmo haalt uit met een fantastische trap. Łokietek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dahlgran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes passt de bal zonder na te denken. Olmo rent richting de bal. Olmo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
pellegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipowski met een sublieme pass. Lenkiewicz is nu in balbezit. Olmo onderschept slim de pass. Olmo draait met de bal, schiet en ... Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Gangas is nu in balbezit. Gangas probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes speelt de bal door. Daar is Olmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Łokietek trapt de bal weg van het doel. Hennerkes kopt de bal weg. Daar is Olmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pobłocki kopt de bal weg. Krukowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Hennerkes probeert naar een medespeler te passen. Olmo is nu in balbezit. Olmo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Maczó geeft de bal voor. Szewczuk heeft problemen om de bal te vangen. Olmo rent richting de bal. Olmo schiet op doel. Łokietek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpiia - Ajaks Mściszewice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpiia 74%, Ajaks Mściszewice 26%.
Olimpiia - Ajaks Mściszewice 0:3