Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arctic@ Szczytno Sokół Aleksandrów Łódzki
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Sołdecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sołdecki probeert naar een medespeler te passen. Kopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pozowski de bal onder controle te krijgen. Stołeczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Szpila heeft problemen om de bal te vangen. Salamoński rent richting de bal. Salamoński passt de bal zonder na te denken. Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic@ Szczytno - Sokół Aleksandrów Łódzki 1:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wadoń met een harde bal richting middenveld. Szpila kopt de bal weg. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dziewanowski onderschept slim de pass. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski is nu in balbezit. Dziewanowski schiet op doel. Wadoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arctic@ Szczytno - Sokół Aleksandrów Łódzki 1:1

43e minuut.
Doeltrap. Stołeczny trapt de bal weg van het doel. Salamoński kopt de bal weg. Kopek is nu in balbezit. Kopek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic@ Szczytno 44%, Sokół Aleksandrów Łódzki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arctic@ Szczytno - Sokół Aleksandrów Łódzki 1:1

74e minuut.
Dziewanowski is nu in balbezit. Tokarski verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarski speelt de bal door. Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. Wadoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Salamoński geeft een lange en hoge pass. Tabaczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kopek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic@ Szczytno - Sokół Aleksandrów Łódzki 2:1

84e minuut.
Salamoński passt de bal zonder na te denken. Grzanka rent richting de bal. Grzanka met een sublieme pass. Dziewanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rudy met een sublieme pass. Dzwonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński onderschept slim de pass. Salamoński met een sublieme pass. Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic@ Szczytno 50%, Sokół Aleksandrów Łódzki 50%.
Arctic@ Szczytno - Sokół Aleksandrów Łódzki 2:1