Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0099
  • Stadion: Olimpiia Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2064
Olimpiia legja Warszawa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Grajewski de bal. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek passt de bal in één keer door. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Filipowski geeft een hoge lob. Inworp. Kitowski met de inworp. Daar is Przybyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bryl rent richting de bal. Pijak verovert de bal door een tackle van achteren. Pijak met een sublieme pass. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś draait met de bal, schiet en ... Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Bożałek probeert naar een medespeler te passen. Kunia speelt de bal door. Pijak rent richting de bal. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś draait met de bal, schiet en ... Łokietek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpiia - legja Warszawa 0:1

25e minuut.
Lenkiewicz is nu in balbezit. Cetnarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cetnarowicz met een sublieme pass. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpiia - legja Warszawa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpiia 60%, legja Warszawa 40%.
Olimpiia - legja Warszawa 0:2

61e minuut.
Grajewski onderschept slim de pass. Hejmej verovert de bal door een tackle van achteren. Hejmej probeert naar een medespeler te passen. Krukowiecki is nu in balbezit. Krukowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grajewski onderschept slim de pass. Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej met een sublieme pass. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Klungelig pakt Filipowski de bal. Filipowski geeft de bal voor. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski geeft een hoge lob. Hejmej geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dobek kopt de bal weg. Pijak heeft problemen om de bal te vangen. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak verovert de bal door een tackle van achteren. Pijak draait met de bal, schiet en ... Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpiia 43%, legja Warszawa 57%.
Olimpiia - legja Warszawa 0:2