Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Temeria FC #Gwarek Tarnowskie Góry#
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Kręcioł kopt de bal weg. Klungelig pakt Szary de bal. Biernacki rent richting de bal. Biernacki schiet op doel. Siara probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ożywczy passt de bal in één keer door. Maciocha rent richting de bal. Maciocha passt de bal zonder na te denken. Biernacki is nu in balbezit. Biernacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szary geeft de bal voor. Kręcioł kopt de bal weg. Klungelig pakt Wasilewski de bal. Maciocha rent richting de bal. Maciocha draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Wasilewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Stabrowski de bal. Stabrowski probeert naar een medespeler te passen. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korolewski met de inworp. Klungelig pakt Żądło de bal. Szary is nu in balbezit. Szary geeft een hoge lob. Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szawala springt en kopt de bal. Kula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - #Gwarek Tarnowskie Góry# 1:0

39e minuut.
Lelewik geeft een hoge lob. Wspaniały kopt de bal weg. Melisz probeert de bal aan de voet te houden. Biernacki is nu in balbezit. Biernacki draait met de bal, schiet en ... Siara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Temeria FC - #Gwarek Tarnowskie Góry# 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temeria FC 57%, #Gwarek Tarnowskie Góry# 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Temeria FC - #Gwarek Tarnowskie Góry# 1:1

51e minuut.
Żądło rent richting de bal. Żądło geeft een lange en hoge pass. Daar is Gąsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawala haalt uit met een fantastische trap. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Wspaniały de bal. Szczygielski rent richting de bal. Wspaniały tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wspaniały krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Melisz rent richting de bal. Melisz geeft een lange en hoge pass. Sarna kopt de bal weg. Klungelig pakt Biernacki de bal. Biernacki schiet op doel. Siara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski probeert naar een medespeler te passen. Bogacki is nu in balbezit. Szawala onderschept slim de pass. Szawala schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Żądło verovert de bal door een tackle van achteren. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ożywczy de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korolewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Stabrowski kopt de bal weg. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło verovert de bal door een tackle van achteren. Szawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Wspaniały, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygielski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygielski geeft een hoge lob. Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kowalec is nu in balbezit. Skrzekowski is nu in balbezit. Skrzekowski speelt de bal door. Biernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernacki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - #Gwarek Tarnowskie Góry# 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temeria FC 61%, #Gwarek Tarnowskie Góry# 39%.
Temeria FC - #Gwarek Tarnowskie Góry# 1:2