Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIŚLACKI Kraków Piranie Mirów FC
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Rydel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Musuła met een sublieme pass. Karwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwowski draait met de bal, schiet en ... Radan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Miecugow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałubicki rent richting de bal. Pałubicki passt de bal zonder na te denken. Rydel rent richting de bal. Rydel haalt uit met een fantastische trap. Zechlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sokołowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rupala komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Babinowski geeft een hoge lob. Pałubicki kopt de bal weg. Gos is nu in balbezit. Rydel onderschept slim de pass. Rydel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Musuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala onderschept slim de pass. Rupala probeert naar een medespeler te passen. Czerembor is nu in balbezit. Czerembor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Polok speelt de bal door. Klungelig pakt Czerembor de bal. Czerembor passt de bal met de wreef. Boruta is nu in balbezit. Boruta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rupala verovert de bal door een tackle van achteren. Rupala met een sublieme pass. Gos is nu in balbezit. Rydel onderschept slim de pass. Rydel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIŚLACKI Kraków - Piranie Mirów FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIŚLACKI Kraków 50%, Piranie Mirów FC 50%.
WIŚLACKI Kraków - Piranie Mirów FC 1:0

48e minuut.
Wójciak rent richting de bal. Wójciak geeft een lange en hoge pass. Czerembor kopt de bal weg. Boruta is nu in balbezit. Boruta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rupala rent richting de bal. Musuła verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarow rent richting de bal. Karwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radan met een harde bal richting middenveld. Rupala kopt de bal weg. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Polok is nu in balbezit. Rydel verovert de bal door een tackle van achteren. Gos is nu in balbezit. Rydel verovert de bal door een tackle van achteren. Rydel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Boruta rent richting de bal. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta verovert de bal door een tackle van achteren. Boruta draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIŚLACKI Kraków 52%, Piranie Mirów FC 48%.
WIŚLACKI Kraków - Piranie Mirów FC 1:0