Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Aleksandrów Łódzki Man United 1878
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Kabowski probeert naar een medespeler te passen. Urbaś is nu in balbezit. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... Stołeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bednarski speelt de bal door. Węglocki is nu in balbezit. Węglocki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chełmiński de bal. Chełmiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rorat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Galica is nu in balbezit. Kabowski rent richting de bal. Kabowski probeert naar een medespeler te passen. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Antoś passt de bal in één keer door. Urbaś rent richting de bal. Urbaś passt de bal zonder na te denken. Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk haalt uit met een fantastische trap. Stołeczny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Aleksandrów Łódzki - Man United 1878 0:1

32e minuut.
Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpila onderschept slim de pass. Szpila geeft een lange en hoge pass. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Aleksandrów Łódzki 51%, Man United 1878 49%.
Sokół Aleksandrów Łódzki - Man United 1878 0:1

51e minuut.
Dziewanowski rent richting de bal. Chełmiński rent richting de bal. Antoś verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dzwonek probeert naar een medespeler te passen. Antoś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dziewanowski. Dziewanowski krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mirończuk rent richting de bal. Szpila verovert de bal door een tackle van achteren. Antoś verovert de bal door een tackle van achteren. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Aleksandrów Łódzki 57%, Man United 1878 43%.
Sokół Aleksandrów Łódzki - Man United 1878 0:1