Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arctic@ Szczytno Akademia Talentow
442 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Kopek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sołdecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajera begaat een overtreding. Sołdecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

4e minuut.
Tuptyński passt de bal in één keer door. Salamoński met een sublieme pass. Sołdecki is nu in balbezit. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Depta de bal onder controle te krijgen. Kassian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołdecki probeert naar een medespeler te passen. Kopek rent richting de bal. Kopek schiet op doel. Kassian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic@ Szczytno - Akademia Talentow 1:0

13e minuut.
Kopek is nu in balbezit. Kopek passt de bal met de wreef. Gryczan rent richting de bal. Salamoński verovert de bal door een tackle van achteren. Salamoński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kassian trapt de bal weg van het doel. Salamoński kopt de bal weg. Tuptyński met een sublieme pass. Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Przyjaciel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudy is nu in balbezit. Przyjaciel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przyjaciel krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sołdecki is nu in balbezit. Sołdecki met een sublieme pass. Książek heeft problemen om de bal te vangen. Kopek rent richting de bal. Kopek schiet op doel. Kassian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Przyjaciel probeert naar een medespeler te passen. Kopek is nu in balbezit. Miśkowiec maakt een afschuwelijke overtreding. Miśkowiec krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Bajera de bal. Salamoński rent richting de bal. Salamoński met een sublieme pass. Przyjaciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyjaciel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic@ Szczytno 49%, Akademia Talentow 51%.
Arctic@ Szczytno - Akademia Talentow 1:0

48e minuut.
Tokarski rent richting de bal. Bajera onderschept slim de pass. Bajera speelt de bal door. Czetwertyński rent richting de bal. Czetwertyński schiet op doel. Wadoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Tokarski verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarski speelt de bal door. Kopek is nu in balbezit. Kopek haalt uit met een fantastische trap. Książek probeert de bal aan de voet te houden. Kassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Salamoński is nu in balbezit. Bochenek speelt de bal door. Salamoński rent richting de bal. Bajera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Salamoński speelt de bal door. Klungelig pakt Gryczan de bal. Gryczan met een sublieme pass. Czetwertyński rent richting de bal. Czetwertyński draait met de bal, schiet en ... Wadoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sołdecki probeert naar een medespeler te passen. Bochenek rent richting de bal. Bochenek passt de bal zonder na te denken. Czetwertyński is nu in balbezit. Czetwertyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Miśkowiec rent richting de bal. Miśkowiec geeft een lange en hoge pass. Kmita kopt de bal weg. Daar is Sołdecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bajera onderschept slim de pass. Bajera met een sublieme pass. Czetwertyński is nu in balbezit. Bajera rent richting de bal. Bajera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mielcarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajera is nu in balbezit. Bajera schiet op doel. Wadoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic@ Szczytno 60%, Akademia Talentow 40%.
Arctic@ Szczytno - Akademia Talentow 1:0