Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Głowno United Olimpiia
moje2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 19
solid Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Lenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Volpi rent richting de bal. Volpi passt de bal met de wreef. Kuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kuczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kuczyński rent richting de bal. Volpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpi passt de bal in één keer door. Bodu rent richting de bal. Bodu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bodu rent richting de bal. Bodu geeft een lange en hoge pass. Kuczyński is nu in balbezit. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bodu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenkiewicz. Bodu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borrero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuczyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dobek trapt de bal weg van het doel. Beek kopt de bal weg. Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - Olimpiia 1:0

15e minuut.
Bryl is nu in balbezit. Volpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpi passt de bal in één keer door. Kuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kuczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bożałek heeft problemen om de bal te vangen. Volpi speelt de bal door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Borrero probeert naar een medespeler te passen. Volpi is nu in balbezit. Volpi met een sublieme pass. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Burlikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volpi is nu in balbezit. Volpi passt de bal in één keer door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Volpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński rent richting de bal. Filipowski begaat een overtreding. Kuczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borrero wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Uliczka speelt de bal door. Volpi is nu in balbezit. Volpi passt de bal in één keer door. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Borrero rent richting de bal. Borrero geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobek de bal. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - Olimpiia 2:0

36e minuut.
Matassi speelt de bal door. Beek is nu in balbezit. Beek speelt de bal door. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głowno United 21%, Olimpiia 79%.
Głowno United - Olimpiia 2:0

46e minuut.
Pasiak komt het veld opgelopen. Qədirov komt het veld opgelopen. Belfiore komt het veld opgelopen. Boone komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Filipowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasiak met de inworp. Qədirov rent richting de bal. Qədirov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Beek rent richting de bal. Beek passt de bal met de wreef. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński onderschept slim de pass. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Boone bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone geeft de bal voor. Filipowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap. Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Borrero probeert naar een medespeler te passen. Qədirov is nu in balbezit. Qədirov speelt de bal door. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Qədirov kopt de bal weg. Lenkiewicz is nu in balbezit. Kuczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Kuczyński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Dobek geeft een hoge lob. Boone kopt de bal weg. Borrero is nu in balbezit. Borrero geeft een lange en hoge pass. Kuczyński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Borrero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rukav komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Łokietek trapt de bal weg. Beek rent richting de bal. Beek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pasiak de bal. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Beek passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qədirov speelt de bal door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pobłocki passt de bal met de wreef. Krukowiecki is nu in balbezit. Qədirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qədirov krijgt een gele kaart. Krukowiecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Krukowiecki kan niet meer verder spelen. Tomaszczyk komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bodu geeft een hoge lob. Szewczuk heeft problemen om de bal te vangen. Kuczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuczyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Szewczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szewczuk met een snel genomen vrije trap. Belfiore geeft een hoge lob. Bodu is nu in balbezit. Bodu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Beek geeft de bal voor. Bryl heeft problemen om de bal te vangen. Qədirov rent richting de bal. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głowno United 30%, Olimpiia 70%.
Głowno United - Olimpiia 2:0