Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomanistiDallaPolonia Głowno United
Normal Tactiek moje2
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 32.6
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Szerszunowicz passt de bal zonder na te denken. Volpi controleert de bal met de borst. Volpi geeft een hoge lob. Bodu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomanistiDallaPolonia - Głowno United 0:1

10e minuut.
Volpi geeft een lange en hoge pass. Solecki kopt de bal weg. Szerszunowicz heeft problemen om de bal te vangen. Volpi rent richting de bal. Volpi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ruas is nu in balbezit. Kardasz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruas raakt geblesseerd tijdens het duel. Volpi met een snel genomen vrije trap. Bodu maakt een snoekduik en kopt de bal. Trudnos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solecki trapt de bal weg van het doel. Seravalle speelt de bal door. Daar is Bodu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodu draait met de bal, schiet en ... Trudnos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iliński is nu in balbezit. Bodu onderschept slim de pass. Bodu schiet op doel. Trudnos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomanistiDallaPolonia - Głowno United 0:2

17e minuut.
Inworp. Ruas met een snelle inworp. Volpi geeft een lange en hoge pass. Bodu is nu in balbezit. Bodu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomanistiDallaPolonia - Głowno United 0:3

19e minuut.
Volpi kopt de bal weg. Klungelig pakt Wenta de bal. Bodu is nu in balbezit. Bodu draait met de bal, schiet en ... Trudnos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomanistiDallaPolonia - Głowno United 0:4

23e minuut.
Korytek passt de bal zonder na te denken. Seravalle rent richting de bal. Seravalle passt de bal in één keer door. Volpi rent richting de bal. Volpi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Bodu de bal. Volpi rent richting de bal. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu schiet op doel. Trudnos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomanistiDallaPolonia - Głowno United 0:5

42e minuut.
Volpi passt de bal in één keer door. Ruas is nu in balbezit. Ruas geeft een hoge lob. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomanistiDallaPolonia - Głowno United 0:6

45e minuut.
Wenta is nu in balbezit. Volpi verovert de bal door een tackle van achteren. Volpi probeert naar een medespeler te passen. Bodu is nu in balbezit. Bodu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomanistiDallaPolonia 69%, Głowno United 31%.
RomanistiDallaPolonia - Głowno United 0:6

46e minuut.
Nöhmer komt het veld opgelopen. Pasiak komt het veld opgelopen. Kisiel komt het veld opgelopen. Bavastrello komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Korytek probeert naar een medespeler te passen. Rogacz is nu in balbezit. Bavastrello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rogacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Lizusowicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Kisiel bokst de bal weg.

51e minuut.
Volpi geeft de bal voor. Bodu is nu in balbezit. Iliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bodu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bodu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
RomanistiDallaPolonia - Głowno United 0:7

55e minuut.
Lizusowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Seravalle rent richting de bal. Volpi probeert naar een medespeler te passen. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Seravalle passt de bal zonder na te denken. Volpi is nu in balbezit. Volpi passt de bal zonder na te denken. Ruas rent richting de bal. Ruas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rukav komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Pasiak de bal. Wenta onderschept slim de pass. Wenta passt de bal zonder na te denken. Volpi rent richting de bal. Volpi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ruas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volpi geeft een lange en hoge pass. Iliński onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pasiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bodu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kardasz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruas met een snelle inworp. Volpi is nu in balbezit. Volpi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Trudnos trapt de bal weg van het doel. Daar is Volpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpi passt de bal in één keer door. Bodu is nu in balbezit. Bodu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Volpi passt de bal zonder na te denken. Bodu is nu in balbezit. Solecki geeft de bal voor. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Volpi is nu in balbezit. Szerszunowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Volpi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Volpi komt bij de bal en schiet. Bodu springt en kopt de bal. Trudnos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomanistiDallaPolonia - Głowno United 0:8

89e minuut.
Daar is Wenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpi passt de bal zonder na te denken. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Trudnos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomanistiDallaPolonia 71%, Głowno United 29%.
RomanistiDallaPolonia - Głowno United 0:8