Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0099
  • Stadion: SgwTeam Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4516
Arctic@ Szczytno WIŚLACKI Kraków
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Kmita probeert de bal aan de voet te houden. Miecugow is nu in balbezit. Kmita begaat een overtreding. Kmita krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mielcarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta verovert de bal door een tackle van achteren. Boruta haalt uit met een fantastische trap. Kołomański probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic@ Szczytno - WIŚLACKI Kraków 0:1

28e minuut.
Smolarow trapt de bal weg van het doel. Tokarski kopt de bal weg. Kopek kan de bal niet met de borst controleren. Kopek haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Smolarow de bal. Paal!

37e minuut.
Kmita geeft een lange en hoge pass. Sokołowski is nu in balbezit. Salamoński verovert de bal door een tackle van achteren. Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap. Radan bokst de bal weg. Kopek rent richting de bal. Kopek haalt uit met een fantastische trap. Radan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arctic@ Szczytno - WIŚLACKI Kraków 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic@ Szczytno 47%, WIŚLACKI Kraków 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arctic@ Szczytno - WIŚLACKI Kraków 1:1

72e minuut.
Salamoński speelt de bal door. Eliaszewicz is nu in balbezit. Kopek verovert de bal door een tackle van achteren. Kopek draait met de bal, schiet en ... Radan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sołdecki rent richting de bal. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic@ Szczytno - WIŚLACKI Kraków 2:1

78e minuut.
Daar is Kmita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miecugow rent richting de bal. Miecugow passt de bal in één keer door. Boruta is nu in balbezit. Boruta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski probeert naar een medespeler te passen. Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołdecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic@ Szczytno - WIŚLACKI Kraków 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic@ Szczytno 51%, WIŚLACKI Kraków 49%.
Arctic@ Szczytno - WIŚLACKI Kraków 3:1