Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0099
  • Stadion: SgwTeam Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2720
SgwTeam RomanistiDallaPolonia
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 40.9
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen good


1e minuut.
Nahajło met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczerbaniuk de bal. Corchado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Corchado moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Corchado schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar geeft een hoge lob. Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch probeert naar een medespeler te passen. Buchner heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Szczerbaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Nahajło rent richting de bal. Szczerbaniuk rent richting de bal. Szczerbaniuk haalt uit met een fantastische trap. Ećimović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szulimowski zal de hoekschop nemen. Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kragh-Jacobsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Vienne de bal. Pocierznicki rent richting de bal. Vienne verovert de bal door een tackle van achteren. Vienne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pocierznicki kopt de bal weg. Ećimović is nu in balbezit. Ećimović geeft een lange en hoge pass. Vienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gutek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todorović met een snelle inworp. Kragh-Jacobsen is nu in balbezit. Kragh-Jacobsen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Czaplewski met een snelle inworp. Daar is Maruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruna met een sublieme pass. Vienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gutek kopt de bal weg. Daar is Pocierznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vienne is nu in balbezit. Vienne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dahan geeft de bal voor. Maruna met een sublieme pass. Klungelig pakt Pocierznicki de bal. Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koczar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kragh-Jacobsen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vienne maakt een snoekduik en kopt de bal. Buchner bokst de bal weg.

41e minuut.
Suwała speelt de bal door. Vienne is nu in balbezit. Vienne passt de bal met de wreef. Koczar rent richting de bal. Koczar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SgwTeam 62%, RomanistiDallaPolonia 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SgwTeam - RomanistiDallaPolonia 0:0

51e minuut.
Kragh-Jacobsen verovert de bal door een tackle van achteren. Kragh-Jacobsen controleert de bal met de borst. Kragh-Jacobsen probeert naar een medespeler te passen. Vienne is nu in balbezit. Vienne draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Suwała is nu in balbezit. Kragh-Jacobsen met een sublieme pass. Koczar is nu in balbezit. Koczar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SgwTeam - RomanistiDallaPolonia 0:1

66e minuut.
Czaplewski passt de bal zonder na te denken. Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen passt de bal met de wreef. Koczar rent richting de bal. Koczar haalt uit met een fantastische trap. Buchner bokst de bal weg.

67e minuut.
Nahajło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nahajło. Dahan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kragh-Jacobsen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kragh-Jacobsen probeert naar een medespeler te passen. Vienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienne speelt de bal door. Koczar is nu in balbezit. Koczar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojtaszek heeft problemen om de bal te vangen. Vienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SgwTeam - RomanistiDallaPolonia 0:2

79e minuut.
Pocierznicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaśko komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Czaplewski probeert naar een medespeler te passen. Vienne rent richting de bal. Vienne schiet op doel. Gutek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SgwTeam - RomanistiDallaPolonia 0:3

89e minuut.
Kleszczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczerbaniuk controleert de bal met de borst. Nahajło rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kleszczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szulimowski heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SgwTeam 67%, RomanistiDallaPolonia 33%.
SgwTeam - RomanistiDallaPolonia 0:3