Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpiia RomanistiDallaPolonia
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 35.2
weak Schieten adequate
weak Passen weak
hopeless Verdedigen adequate


10e minuut.
Bryl rent richting de bal. Bożałek is nu in balbezit. Solecki verovert de bal door een tackle van achteren. Solecki met een sublieme pass. Ećimović heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łokietek met een harde bal richting middenveld. Suwała kopt de bal weg. Kragh-Jacobsen rent richting de bal. Kragh-Jacobsen draait met de bal, schiet en ... Łokietek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpiia - RomanistiDallaPolonia 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Czaplewski de bal. Czaplewski met een sublieme pass. Suwała probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dahan de bal. Dahan haalt uit met een fantastische trap. Łokietek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Suwała met een sublieme pass. Lenkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rogacz. Rogacz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Szewczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czaplewski is nu in balbezit. Czaplewski geeft een lange en hoge pass. Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kragh-Jacobsen probeert naar een medespeler te passen. Dahan is nu in balbezit. Dahan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpiia - RomanistiDallaPolonia 0:2

27e minuut.
Świniorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek rent richting de bal. Bożałek passt de bal met de wreef. Krukowiecki rent richting de bal. Krukowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kragh-Jacobsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dahan springt en kopt de bal. Łokietek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lenkiewicz is nu in balbezit. Rogacz is nu in balbezit. Lenkiewicz begaat een overtreding. Rogacz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Suwała is nu in balbezit. Suwała probeert naar een medespeler te passen. Lenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Rogacz rent richting de bal. Rogacz draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpiia 60%, RomanistiDallaPolonia 40%.
Olimpiia - RomanistiDallaPolonia 0:2

52e minuut.
Krukowiecki is nu in balbezit. Suwała is nu in balbezit. Met opzet legt Krukowiecki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Krukowiecki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Vienne geeft een hoge lob. Kragh-Jacobsen probeert naar een medespeler te passen. Filipowski heeft problemen om de bal te vangen. Dahan rent richting de bal. Dahan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpiia - RomanistiDallaPolonia 0:3

77e minuut.
Rogacz rent richting de bal. Rogacz geeft een lange en hoge pass. Dobek kopt de bal weg. Dahan rent richting de bal. Dahan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hejmej probeert naar een medespeler te passen. Vienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienne met een sublieme pass. Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpiia 71%, RomanistiDallaPolonia 29%.
Olimpiia - RomanistiDallaPolonia 0:3