Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Modliborzyce DieKickers
Normal Tactiek 7 do tren
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 36
average Schieten average
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


14e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Parandyk is nu in balbezit. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Cigognini rent richting de bal. Cigognini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Strzykalski probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Duarte geeft een lange en hoge pass. Cigognini kopt de bal weg. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Gäßler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - DieKickers 0:1

38e minuut.
Arndt probeert naar een medespeler te passen. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Strzykalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Krupski neemt de hoekschop. Branson kopt de bal weg. Duarte speelt de bal door. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik geeft de bal voor. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - DieKickers 0:2

43e minuut.
Bedra probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Modliborzyce 53%, DieKickers 47%.
Drink Team Modliborzyce - DieKickers 0:2

57e minuut.
Metcalfe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupski met de inworp. Cigognini controleert de bal met de borst. Cigognini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Gäßler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Bedra met een sublieme pass. Carnabuci heeft problemen om de bal te vangen. Katolik begaat een overtreding. Carnabuci roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carnabuci kan niet meer verder spelen. Namysłowski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Namysłowski kopt de bal weg. Duarte speelt de bal door. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Cigognini is nu in balbezit. Cigognini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jurczak rent richting de bal. Fritzen verovert de bal door een tackle van achteren. Fritzen geeft een lange en hoge pass. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea schiet op doel. Gäßler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Arndt bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte onderschept slim de pass. Duarte met een sublieme pass. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Adıyamanlıoğlu met een snelle inworp. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea met een sublieme pass. Cigognini is nu in balbezit. Cigognini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Modliborzyce 55%, DieKickers 45%.
Drink Team Modliborzyce - DieKickers 0:2