Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0100
  • Stadion: Stasiowo Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3065
Stasiowo DieKickers
Normal Tactiek imperia
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 37
zwak Schieten redelijk
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Krupski onderschept slim de pass. Krupski geeft de bal voor. Tărşolea kopt de bal weg. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stasiowo - DieKickers 0:1

8e minuut.
Germanek probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duarte zal de hoekschop nemen. Cigognini probeert de bal met de borst te controleren. Cigognini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kosakowski is nu in balbezit. Duarte rent richting de bal. Kosakowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kosakowski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Brynkiewicz trapt de bal weg. Stojanowski kopt de bal weg. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Tărşolea rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea speelt de bal door. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Cigognini rent richting de bal. Szałucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Brynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cigognini is nu in balbezit. Cigognini haalt uit met een fantastische trap. Brynkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Germanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Germanek de bal. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea passt de bal zonder na te denken. Daar is Cigognini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cigognini schiet op doel. Brynkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Distefani trapt de bal weg. Duarte kopt de bal weg. Cigognini is nu in balbezit. Cigognini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Germanek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stojanowski passt de bal in één keer door. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea passt de bal zonder na te denken. Cigognini rent richting de bal. Cigognini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koszela met de inworp. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwaśnik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wybicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaszczowski de bal. Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stasiowo 74%, DieKickers 26%.
Stasiowo - DieKickers 0:1

50e minuut.
Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tărşolea de bal. Cigognini rent richting de bal. Cigognini schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Doeltrap. Germanek trapt de bal weg. Stojanowski met een sublieme pass. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini draait met de bal, schiet en ... Brynkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Szałucha de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stojanowski neemt de hoekschop. Tărşolea springt en kopt de bal. Brynkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stasiowo - DieKickers 0:2

61e minuut.
Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski speelt de bal door. Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea schiet op doel. Brynkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stasiowo - DieKickers 0:3

66e minuut.
Krupski probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea rent richting de bal. Szałucha rent richting de bal. Cigognini onderschept slim de pass. Cigognini haalt uit met een fantastische trap. Brynkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stasiowo - DieKickers 0:4

73e minuut.
Wybicki speelt de bal door. Koszela is nu in balbezit. Koszela passt de bal met de wreef. Walinięty rent richting de bal. Walinięty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stasiowo - DieKickers 1:4

79e minuut.
Wybicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stojanowski met de inworp. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Germanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stasiowo - DieKickers 1:5

81e minuut.
Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Brynkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stasiowo - DieKickers 1:6

88e minuut.
Duarte speelt de bal door. Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski geeft een hoge lob. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini schiet op doel. Brynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stasiowo 64%, DieKickers 36%.
Stasiowo - DieKickers 1:6