Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Niggers Drużyna Sokkera
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Chlewiński geeft een lange en hoge pass. Peresada controleert de bal met de borst. Met opzet legt Sztoic zijn tegenspeler op de grond. Sztoic krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rogoziński geeft de bal voor. Chlewiński heeft problemen om de bal te vangen. Winek is nu in balbezit. Winek schiet op doel. Kubik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Niggers - Drużyna Sokkera 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Niggers 58%, Drużyna Sokkera 42%.
The Niggers - Drużyna Sokkera 1:0

47e minuut.
Rutecki speelt de bal door. Zawodziński rent richting de bal. Zawodziński passt de bal in één keer door. Winek is nu in balbezit. Winek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rutecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zawodziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rutecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suszek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Onyszko de bal. Winek is nu in balbezit. Winek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Niggers - Drużyna Sokkera 2:0

72e minuut.
Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk speelt de bal door. Peresada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Niggers - Drużyna Sokkera 2:1

82e minuut.
Suszek passt de bal zonder na te denken. Jóźwiak rent richting de bal. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha rent richting de bal. Skrucha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Niggers 46%, Drużyna Sokkera 54%.
The Niggers - Drużyna Sokkera 2:1