Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DieKickers Transit Galaxy FC
corner7train Tactiek Off Diamond
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 20.7
matig Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Petrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella geeft de bal voor. Tărşolea kopt de bal weg. Warszycki rent richting de bal. Warszycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Latawiec is nu in balbezit. Tărşolea onderschept slim de pass. Olszanecki rent richting de bal. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Olszanecki is nu in balbezit. Olszanecki geeft de bal voor. Inworp. Tărşolea met een snelle inworp. Lorsen rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kmiecik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tărşolea. Kmiecik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kmiecik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Distefani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kmiecik met een snelle inworp. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszycki passt de bal zonder na te denken. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Distefani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Distefani speelt de bal door. Latawiec heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wieczerek met een harde bal richting middenveld. Latawiec kopt de bal weg. Daar is Lorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorsen schiet op doel. Distefani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DieKickers - Transit Galaxy FC 0:1

38e minuut.
Petrella rent richting de bal. Petrella geeft een lange en hoge pass. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DieKickers - Transit Galaxy FC 1:1

45e minuut.
Inworp. Flores komt het veld opgelopen. Pochyła komt het veld opgelopen. Girondi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DieKickers 66%, Transit Galaxy FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DieKickers - Transit Galaxy FC 1:1

52e minuut.
Tărşolea onderschept slim de pass. Latawiec onderschept slim de pass. Latawiec passt de bal met de wreef. Holub bereikt de bal nog maar net als eerste. Holub haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lorsen heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea is nu in balbezit. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tărşolea is nu in balbezit. Latawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tărşolea krijgt een gele kaart. Latawiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duda met een snel genomen vrije trap. Warszycki is nu in balbezit. Warszycki draait met de bal, schiet en ... Distefani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kmiecik met de inworp. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszycki passt de bal met de wreef. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DieKickers - Transit Galaxy FC 1:2

64e minuut.
Distefani probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olszanecki. Olszanecki krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Lorsen rent richting de bal. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DieKickers - Transit Galaxy FC 2:2

88e minuut.
Latawiec speelt de bal door. Korff probeert naar een medespeler te passen. Warszycki rent richting de bal. Warszycki haalt uit met een fantastische trap. Distefani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DieKickers - Transit Galaxy FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DieKickers 71%, Transit Galaxy FC 29%.
DieKickers - Transit Galaxy FC 2:3