Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twarde Pierniki Raflik82
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Trzpień is nu in balbezit. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk passt de bal in één keer door. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fiutka rent richting de bal. Fiutka passt de bal in één keer door. Brona is nu in balbezit. Brona draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twarde Pierniki - Raflik82 1:0

31e minuut.
Jarocki is nu in balbezit. Jarocki geeft een lange en hoge pass. Wrzałka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cichoński rent richting de bal. Cichoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pranagal met een harde bal richting middenveld. Lubicz kopt de bal weg. Pajestka probeert de bal aan de voet te houden. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Żytomirski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonk met een snelle inworp. Cichoński is nu in balbezit. Cichoński geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twarde Pierniki - Raflik82 1:1

37e minuut.
Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichoński verovert de bal door een tackle van achteren. Cichoński speelt de bal door. Daar is Wrzałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzałka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zegarliński is nu in balbezit. Pajestka verovert de bal door een tackle van achteren. Pajestka met een sublieme pass. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twarde Pierniki 47%, Raflik82 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twarde Pierniki - Raflik82 1:1

59e minuut.
Cieplewicz probeert naar een medespeler te passen. Zasadzki is nu in balbezit. Zasadzki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fiutka de bal. Fiutka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brona is nu in balbezit. Brona schiet op doel. Cielecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zasadzki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kasprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Brona verovert de bal door een tackle van achteren. Fiutka is nu in balbezit. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lubicz probeert naar een medespeler te passen. Zasadzki rent richting de bal. Zasadzki passt de bal zonder na te denken. Fiutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zajączkowski rent richting de bal. Zajączkowski probeert naar een medespeler te passen. Fiutka heeft problemen om de bal te vangen. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twarde Pierniki 37%, Raflik82 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twarde Pierniki - Raflik82 1:1