Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Test 1001 DieKickers
Normal Tactiek 7 do tren
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 39
weak Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Sopata geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte met de inworp. Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cigognini geeft een hoge lob. Dębiński kopt de bal weg. Adamczak heeft problemen om de bal te vangen. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dzielski rent richting de bal. Cigognini onderschept slim de pass. Cigognini passt de bal zonder na te denken. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dębiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębiński geeft de bal voor. Brodnicki kopt de bal weg. Duarte rent richting de bal. Duarte probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1001 - DieKickers 0:1

32e minuut.
Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cigognini de bal. Cigognini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1001 - DieKickers 0:2

35e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Adamczak kopt de bal weg. Tărşolea rent richting de bal. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1001 - DieKickers 0:3

43e minuut.
Stojanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krupski geeft een hoge lob. Tărşolea kopt de bal weg. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1001 - DieKickers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Test 1001 67%, DieKickers 33%.
Test 1001 - DieKickers 0:4

67e minuut.
Krupski probeert naar een medespeler te passen. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski rent richting de bal. Cigognini verovert de bal door een tackle van achteren. Cigognini schiet op doel. Kmicic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Dzielski rent richting de bal. Krupski verovert de bal door een tackle van achteren. Krupski passt de bal met de wreef. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Krupski verovert de bal door een tackle van achteren. Krupski geeft de bal voor. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Kmicic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cigognini rent richting de bal. Cigognini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1001 - DieKickers 0:5

88e minuut.
Krupski onderschept slim de pass. Krupski met een sublieme pass. Katolik speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Test 1001 78%, DieKickers 22%.
Test 1001 - DieKickers 0:5